Copy

Tiderne kalder på et stærkt lederskab


Kære <<First Name>>

Da du er tidligere deltager på et af vores ledelseskurser på CBS Executive Sommerskole eller Vinterskole, vil vi gerne informere dig om et nyt ledelseskursus, som afholdes på CBS Executive Sommerskole i august 2023. Kurset har fokus på at koble din personlige udvikling og din ledelsesgerning.

 

 Personligt Lederskab

Hvordan fremmer du psykologisk tryghed og fremelsker menneskelige kvaliteter i en organisation, så tillid bliver en bærende kraft og modet en skabende og nytænkende kilde til stærk vækst? Hvordan skaber du en kultur for det hele menneske, hvor der er en balance mellem væren og performance? Hvordan håndterer og arbejder du med uvished, krisebevidsthed og det ubevidste, så det ikke lammer processer, mennesker og fagligheder, men i stedet danner grundlag for en ny positiv ledelses- og forretningsudvikling?

På kurset Personligt Lederskab arbejdes der med deltagernes personlige lederskab som en ledelseskapacitet, der kan udvikles på et individuelt grundlag, og som sikrer værdien af de menneskelige kvaliteter i en organisering. Undervisningsforløbet vil være tilrettelagt ud fra deltagernes egen personlige udviklingsproces, så de efter endt forløb kan træde i karakter med det personlige lederskab.
 
Dato: 21. - 25. august 2023
Undervisere: Morten Paustian, Dr. (mult.), Executive Coach, forfatter og ledelsesrådgiver og Nanna Andersen, ekstern lektor, CBS, cand. oecon og mindful-terapeut.
Læs mere og tilmeld dig her
Som tidligere deltager på CBS Executives ledelseskurser vil du sikkert også finde forårets Masterclasses med fokus på nye ledelsesformer interessante:
Fire Dages Arbejdsuge – Hvorfor, hvad og hvordan?

Medledelse – Ny Organisationsform i Fremmarch i Danmark – Bliv klogere på fænomenet og få inspiration til medledelse i praksis

Motivation og Fastholdelse af Medarbejdere – Hvad Boomers og Generation X kan gøre for at tiltrække og fastholde Generation Z
Har du yderligere spørgsmål? Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til vores kurser og masterclasses.

Venlig hilsen
Nina Marie Ingvartsen
Program Manager
Direct +45 38 15 60 67
E-mail nmi@cbs-executive.dk


Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
LinkedIn
Website
Instagram
Email
YouTube
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark