Copy

Autentisk og ansvarligt lederskab for top- og teamledere

Kære <<First Name>>

I et unikt samarbejde mellem High Performance Institute og CBS Executive Fonden har vi skabt to banebrydende lederuddannelser, hvor vi sætter fokus på det autentiske og ansvarlige lederskab: High Performance Leadership (HPL) for topledere og High Performance TEAM Leadership (HPTL) for teamledere.

High Performance Leadership
High Performance Leadership er stadig den eneste toplederuddannelse i Danmark, der gør op med simple Performance Management-systemer, New Public Management, resultatmålinger og regnearksledelse for i stedet at rette fokus på mening, motivation og engagement, relationer og purpose. Med samme formål og ambition; at forløse det enkelte menneskes potentiale og genopfinde organisationer ud fra en styrkeposition. God ledelse. Godt for medarbejderne. Godt for virksomheden. Godt for hele samfundet.
 
Vi har igen i år har samlet et stærkt team af undervisere fra kunsten, sporten, videnskaben og erhvervslivets verdener: Claus Meyer, Jan Molin, Jim Hagemann Snabe, Lene Tanggaard, Marianne Dahl med flere. Du kan få en kort smagsprøve på professor Jan Molins undervisning her og gastronomisk iværksætter Claus Meyers undervisning her.
Deltagerne på High Performance Leadership 2020 giver uddannelsen en samlet evaluering på 4,94 ud af 5. De udtaler

Giv dig selv og din virksomhed mulighed for at gå over broen til en ny tids ledelse og performance. Undervejs bliver du klogere og opdager, hvor meget du som leder kan gøre en forskel for at udfolde både egne og andres potentialer.
 –  Lise Møller Eriksson, bibliotekschef, KADK
 
En fascinerende vitaminindsprøjtning af et mulighedsrum til at fortolke egen lederrolle i egen praksis gennem en langt bredere palette af perspektiver og løsninger.
 –  Eva Hornsleth, Director, Head of Operations Excellence at Wind Power Operations, Ørsted

Ingen lederuddannelse har udviklet min tilgang til ledelse så meget som HPL. Forløbet er outstanding!
 – Troels Ranis, branchedirektør, Dansk Industri
Forløbet er målrettet topledere og ledere af ledere og sætter fokus på virksomhedens overordnede strategi og vision, herunder virksomhedens sæsonskifte og fornyelse. 
Læs mere og tilmeld dig her
High Performance TEAM Leadership
High Performance TEAM Leadership er en lederuddannelse for virksomhedens vigtigste leder: Teamlederen, som skal sikre, at medarbejderne udfolder deres fulde potentiale til glæde og gavn for hele virksomhedens retning og ambition. Det kræver fokus på evner og roller samt modet til at sætte meningsfulde teams gennem motivation og engagement. Men allervigtigst – teamlederen skal skabe træningsbanen, der sikrer, at det sker.
 
Derfor har High Performance TEAM Leadership blikket skarpt rettet mod træning som vejen til de store præstationer. Uddannelsen henter inspiration fra sporten, kunsten og erhvervslivets ledere, der sammen med videnskaben skaber den læring, som sikrer glæden ved og meningen med at træne for at skabe High Performance Teams. Vi har igen i år samlet et stærkt team af undervisere bl.a. Jacob Bøtter, Kasper Holten, Kim Kristensen, Mette Aagaard, Mette Hybschmann, Morten Albæk og Sara Louise Muhr.
Tidligere deltagere udtaler

Ledelse er at skabe følgeskab. Følgeskab er resultatet af følelser mellem mennesker. Hvordan du får bragt de rigtige følelser i spil for dig som leder, bliver du inspireret til på HPTL.
 –  Jens Jørgen Lykkegaard, funktionsansvarlig overlæge, Rigshospitalet
 
HPTL giver konkrete ledelsesværktøjer, alsidig inspiration og nærvær i netværk.
 –  Birgitte Wederking, direktør, Copenhagen EU Office
Forløbet er målrettet teamledere, mellemledere og projektledere og sætter fokus på, hvordan lederen skaber træningsrum, feedbackkultur samt faciliterer High Performance Teams.
Læs mere og tilmeld dig her
Begge uddannelser blev i efteråret gennemført med fysisk tilstedeværelse under omhyggelig hensyntagen til deltagernes og undervisernes sikkerhed med forsvarlig afstand, afspritning og udluftning.
Har du behov for yderligere sparring, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen 

Allan Levann, direktør, High Performance Institute l allan@highperformance.dk l +45 2172 0153

Stine Staffeldt, programdirektør, CBS Executive Fonden l sts@cbs-executive.dk l +45 4035 8752
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
LinkedIn
Instagram
Website
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark