Copy

Service Excellence Ledelsesprisen 2023

Kære <<First Name>>

I forbindelse med Service Excellence Chefakademiets 30-års jubilæum den 16. marts 2023 uddeler vi for første gang Service Excellence Ledelsesprisen

Prisen på 25.000 kr. uddeles til ledere i service- eller vidensorganisationer for et ledelsesmæssigt projekt eller tiltag, der har vist konkrete resultater for, hvordan god ledelse får medarbejdere til at levere excellent service og unikke kundeoplevelser.

"Med ledelsesprisen vil vi rigtig gerne fremhæve best practices og dele erfaringer i ledende danske service- og vidensvirksomheder. Vi er sikre på, at den gode service kan skabe et bedre samfund – ved at sætte fokus på menneskelige relationer, mening og bidrag."  – Stine Staffeldt, Program Director, CBS Executive Fonden

Sådan indstiller du et ledelsesprojekt til Service Excellence Ledelsesprisen
Du kan indstille et ledelsesprojekt på vores website, hvor vi beder dig forklare:
  1. Hvorfor dine erfaringer og resultater er relevante/vigtige for generel serviceledelsespraksis.
  2. Hvilken konkret ledelsestilgang, der gør, at medarbejderne yder excellent service og skaber unikke kundeoplevelser
Du skal også fremsende en kort videopitch med kernebudskaberne fra dine erfaringer. Fristen for indstilling af et ledelsesprojekt er den 14. januar 2023. Læs mere om indstillingen på vores website.
 
Indstil projekt
Vurderingskriterier
Indstillingerne vurderes i første omgang af et bedømmelsesudvalg bestående af medlemmer fra Service Excellence Chef Akademiets (SECA) Advisory Board-medlemmer samt udpeget faculty fra Copenhagen Business School. Endelig vinder udpeges på baggrund af dels en afstemning blandt deltagerne på SECAs 30-års jubilæum den 16. marts 2023, dels bedømmelsesudvalgets vurdering (50/50 vægtning)
Vi glæder os til at modtage jeres projekter – og ser frem til at fejre Service Excellence med jer på SECAs 30-års jubilæum.
Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Program Director
CBS Executive Fonden

Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Unsubscribe  Privacy policy


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark