Copy

Har du styr på dit marked og dine kunder?

Kære <<First Name>>

Hvilke udfordringer står danske virksomheder og organisationer over for i 2019, hvis de skal have succes på deres markeder? Og i hvilken udstrækning formår din virksomhed at inddrage ny teknologi og nye forretningsmodeller i tilgangen til markedet og kunderne? Hvilke områder kræver en ændret indsats? Deltag i undersøgelsen – det tager kun 3 minutter - og få adgang til resultaterne på et gratis gå-hjem-møde den 30. april 2019. Er du forhindret i at møde op, kan du få undersøgelsesresultaterne tilsendt i en samlet rapport ved at oplyse din e-mail-adresse i besvarelsen. På forhånd tak for din hjælp.

Hvem kan deltage i undersøgelsen?
Alle ansatte i offentlige organisationer og private virksomheder uanset stilling og ansvarsområde. Undersøgelsen foregår på engelsk. Du kan læse mere om undersøgelsen, og forskerne bag, nederst i denne mail.

Deltag i undersøgelsen
Vi glæder os til at dele resultaterne med dig på et gå-hjem-møde tirsdag den 30. april fra 15.30 til 17.30. Tilmeld dig her.
 
Tilmeld dig gå-hjem-møde
Med venlig hilsen
CBS Executive
Hvem står bag undersøgelsen?
Torsten Ringberg, professor på Institut for Afsætningsøkonomi på CBS. Torsten forsker, underviser og rådgiver inden for konsument/manager-mindset, strategi og Big & Small Data.
Per Østergaard Jacobsen, ekstern lektor og projektleder ved Institut for Afsætningsøkonomi på CBS, direktør i konsulentvirksomheden Efficiens. Per har skrevet flere bøger om kundedata, CRM, kunderelationer og loyalitetskoncepter, og han har holdt internationale konferenceoplæg om strategisk brug af big data.
Begge forskere underviser bl.a. på sommerskolekurset Big og Small Data, Digitalisering og Kundestrategi.
Baggrund for undersøgelsen
Da business-guruen Philip Kotler udgav bogen ”Ten Deadly Marketing Sins” i 2004, var den en klar opsang til virksomhederne om at have bedre styr på marked og kunder. Bogen beskriver de ti mest almindelige og mest fatale fejltagelser, virksomheder begår, som afholder dem fra at få succes på deres markeder.

Nu 15 år efter vil Torsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen undersøge, hvor langt virksomhederne er kommet i forhold til Kotlers 10 indsatsområder, ikke mindst set i lyset af nutidens disruption, ny teknologi og nye forretningsmodeller.
 
Det ønsker de at undersøge dels ved at spørge studerende fra CBS om deres oplevelse af virksomhedernes tilgang til marked og kunder, dels ved spørge virksomhederne. Er der overensstemmelse mellem besvarelserne fra de studerende, som repræsenterer den nye generation af ledere, og besvarelserne fra virksomhederne? Hvor ligger udfordringerne for virksomhederne, og hvilken indsats kræver det, hvis virksomhederne skal opnå større succes?
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark