Copy

Intensive kurser på et højt fagligt niveau

Kære <<First Name>>

Grundet stor interesse for Sommerskolens kursusudbud, opretter vi ekstra hold i januar og februar på 3-dages kurserne: Forhandlingsteknik og Strategisk Regnskabsforståelse. Begge kurser fik meget flotte tilbagemeldinger fra deltagerne på CBS Executive Sommerskole 2018. 

Retorisk Lederskab er også et efterspurgt sommerkursus, som fik topkarakterer af deltagerne. Derfor bliver kurset nu suppleret med en intensiv endags Masterclass i Retorisk Lederskab til februar.

Bliv inspireret af underviserne i kursusvideoerne herunder, og læs mere om det faglige udbytte, som du tager med dig som deltager på disse kurser.


Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund 

Programdirektør
CBS Executive 

Se kursusvideo: Forhandlingsteknik
Forhandlingsteknik

Forhandling kan fx omhandle en kontraktindgåelse, en kommerciel beslutning, en lønforhandling med en medarbejder eller en konfliktløsningssituation. På dette 3-dages kursus tilegner du dig teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder
og adfærd, og du bliver bedre i stand til at overføre ny viden og nye redskaber til dine egne forhandlinger i hverdagen.

Alle cases er skrevet med reference til ledere, specialister og rådgiveres virkelighed og udfordringer.

Dato: 
28. - 30. januar 2019

Fakultet: 
Anja Skau-Andersen, advokat, klinisk psykoterapeut, ekstern lektor, CBS og Claus Ibsen, specialist i procurement og ekstern lektor, CBS.
Læs mere
Se kursusvideo: Strategisk Regnskabsforståelse
Strategisk Regnskabsforståelse

Et intensivt 3-dages kursus for dig, der ønsker at styrke din regnskabsmæssige kunnen og opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse. Kurset giver dig en grundlæggende viden om regnskabsforståelse, nøgletalsanalyse, budgettering og værdimåling. Kurset blev i 2017 udbudt på engelsk, men udbydes nu på dansk.

Kurset henvender sig til ledere i alle funktioner (marketing, HR, salg, logistik osv.) bestyrelsesmedlemmer og konsulenter. Ansatte i den financielle sektor og ansatte i økonomifunktioner, der har brug for et brush-up-kursus i regnskab og økonomistyring, har også glæde af at deltage.

Dato:
25. - 27. februar 2019

Fakultet:
Thomas Plenborg, professor, CBS.
Læs mere
Inspirationsvideo - Retorisk Lederskab

Masterclass i Retorisk Lederskab

På denne endags Masterclass får du stillet en diagnose af din mundtlige og skriftlige retorik. Du vil i mindre grupper blive guidet gennem en talemasterclass og en tekstmasterclass og få individuel retorisk feedback af underviserne. De to masterclasses vil give dig et klart billede af dine mundtlige og skriftlige styrker, og hvor dit udviklingspotentiale ligger.

Kurset kan benyttes som en forsmag eller opfølgning på det 5-dages Sommerskolekursus Retorisk Lederskab, men kan også fungere som et selvstændigt 1-dags forløb. Du kan høre mere Sommerskolekurset i ovenstående video.


Dato: 
28. februar 2019

Fakultet:
Jonas Gabrielsen,
lektor, RUC, Christina Pontoppidan, forfatter og ekstern lektor, CBS/KU og Heidi Jønch-Clausen, adjunkt, SDU.

Læs mere
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark