Copy

Opkvalificer din specialistviden

Kære <<First Name>>

Hverdagens faglige udfordringer kræver til stadighed opdateret viden indenfor en række specialistområder. Måske har du behov for at få skærpet dine forhandlingskompetencer eller forbedre dine evner til at løse konflikter. Måske skal din regnskabsmæssige kunnen have et løft, eller du skal have fornyet din værktøjskasse, så du bliver bedre til at skrive klart og ledende i lederrollen.

Det kan også være, at du har brug for inspiration til at komme i gang med den digitale kunderejse, eller at du som forandringsleder har behov for at få sat skub i arbejdet med eksisterende vaner og rutiner.

Læs mere om disse intensive forløb, hvor du på få dage får et fagligt eller personligt boost, bliver opdateret på nye tendenser eller får et skub i en ny retning:

Udvalg af Business Boosts i 2021:
 • Strategisk Regnskabsforståelse – online
  Datoer: 22.-24. marts 2021 
  Stadig åben for tilmelding
   
 • Strategisk Regnskabsforståelse – på CBS Campus
  Datoer: 16.-18. august 2021
  Få pladser tilbage

  Underviser: Thomas Plenborg, professor, CBS

  Kurset giver dig en grundlæggende viden om regnskabsforståelse, budgettering og økonomistyring og henvender sig til direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer samt ansatte i finansielle og økonomiske funktioner med behov for et brush-up.
   
 • Den Digitale Kunderejse – online
  Datoer: 3 timer hhv. den 7. april, 14. april og 5. maj 2021
  Tilmeldingsfrist: 15. marts 2021
  NB! Hurtig tilmelding
  Undervisere: Torsten Ringberg, professor, CBS & Per Østergaard Jacobsen, ekstern lektor, CBS

  Kundeindsigt er afgørende for din virksomheds succes, men kun relevante data skaber værdifuld kundeindsigt. Dit mindset som leder er nemlig afgørende for, hvilke data der fokuseres på, og hvordan kunderejsen udvikles. På kurset får du viden om kundetilfredshed og -loyalitet samt konkrete værktøjer til at arbejde med den digitale kunderejse.  
   
 • Forhandlingsteknik
  Datoer: 16.-18. august 2021
  Tilmeldingsfrist: 21. juni 2021
  Undervisere: Anja Skau-Andersen, ekstern lektor, CBS, advokat, psykoterapeut og MBA samt Janus Beyer, retoriker

  Kursets fokus ligger primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan bruge med det samme. Forhandlingen kan fx omhandle en kontraktindgåelse, en lønforhandling med medarbejdere eller en kommerciel vigtig beslutning.
   
 • Konfliktløsning i Praksis
  Datoer: 27.-28. september 2021
  Tilmeldingsfrist: 27. august 2021
  Undervisere: Anja Skau-Andersen, ekstern lektor, CBS, advokat, psykoterapeut og MBA, Janus Beyer, retoriker samt Michael Fabricius Sand, professionel skuespiller

  Lær hvordan du mest hensigtsmæssigt håndterer de konflikter, der opstår i forhold til kunder, kollegaer, samarbejdspartnere eller ledelse og få redskaber og træning til at agere i konflikter og udfordrende samtaler i hverdagen. Du får teori og metoder fra psykologien, konkrete retoriske redskaber samt test og træning med en skuespiller.
   
 • Skriftlig Ledelse
  Datoer: 29. september -1. oktober 2021
  Tilmeldingsfrist: 30. august 2021
  Undervisere: Heidi Jønch-Clausen, ph.d., ledelsesrådgiver og Christina Pontoppidan, forfatter, rådgiver, ph.d.-studerende, SDU

  Som leder skriver du meget, i mange forskellige genrer og til mange forskellige målgrupper. Men er du bevidst om, hvornår du skal skrive klart, og hvornår du skal skrive levende? Er du bevidst om, hvilke retoriske greb, der opbygger din troværdighed? Og tør du lege med formen? Kurset øger din bevidsthed om relationen mellem skrift og ledelse samt giver dig en brugbar værktøjskasse.
   
 • Forandringsledelse: Gentænk Vaner og Rutiner 
  Datoer: 1.-2. november 2021
  Tilmeldingsfrist: 1. oktober 2021
  Undervisere: Michael Pedersen, lektor, CBS & Anders Raastrup Kristensen, lektor, Københavns Universitet

  Gennem konkrete cases og eksempler vil kurset give dig ideer til, hvordan du kan forankre fremtidige forandringer ved at bearbejde eksisterende vaner. Du vil som forandringsleder få inspiration og værktøjer til at arbejde strategisk med individuelle vaner og organisatoriske rutiner.
Få et skub i en ny retning
Du er velkommen til at kontakte mig på mail kr@cbs-executive eller mobil +45 2533 1893, hvis du har spørgsmål til forløbene.

Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund
Programdirektør
CBS Executive Fonden


 
CBS Executive Fonden | Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark