Copy

Vinterkurser sætter din faglighed i spil

Kære <<First Name>>

Henover vinterperioden tilbyder vi korte og intensive kurser i Strategisk Regnskabsforståelse, Forhandlingsteknik og Skriftlig Ledelse.

Kurserne er tilrettelagt med fokus på at udstyre dig med ny indsigt og brugbare værktøjer, så du på blot tre dage oplever en styrket faglighed.

Nederst i mailen kan du læse mere om kurserne og se eksempler på, hvad tidligere deltagere har taget med sig fra undervisningen. Kurserne er generelt blevet evalueret tårnhøjt med en gennemsnitlig Net Promoter Score på 81,6.

Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund

Strategisk Regnskabsforståelse
Kurset henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres regnskabsmæssige kunnen. Du vil opnå øget indsigt i måling og tolkning af finansielle nøgletal, der er centrale for en virksomheds værdiskabelse samt grundlæggende viden om budgettering og værdimåling.

Datoer:
22. - 24. januar 2020
Koblingen mellem teori og praksis var fænomenal. Det var meget lærerigt, at den faglige viden og den praktiske erfaring på området var meget spredt. Thomas Plenborgs evne til at formidle emnet er unik. Vi fik meget viden på kort tid, og der var ingen ikke-relevante emner for mig.
- Ulrikke Lynge Jensen, direktør og ejer, Billev Pharma ApS
Tilmeld dig her
Forhandlingsteknik
Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan bruge med det samme.

Datoer:
14. - 16. januar 2020
Høj kvalitet ved underviseren, klar og enkel formidling af hovedprincipper, god vekselvirkning mellem teori og øvelser og konkrete værktøjer med hjem. Det er krævende som kursist, men absolut det, der gør en forskel ift. at få viden indlejret.
- Anna Brandt Østerby, strategisk byudvikler, Roskilde Kommune 
Tilmeld dig her
Skriftlig Ledelse
Kommunikation er altid en udfordring med et udviklingspotentiale for de fleste. På dette kursus lærer du at skive klart og bruge tekstens visuelle virkemidler. Du opnår viden om, hvilke sproghandlinger, der styrer dine tekster, og hvilken slags troværdighed, du opbygger på tekst. Bliv bevidst om dine argumenter og gør dem klare og velvalgte - og lær at opbygge pointestyrede afsnit.

Datoer:
23. - 25. marts 2020
Genialt kursus. Det gjorde indtryk, at underviserne havde undersøgt vores LinkedIn-profiler og læst vores tekster godt igennem. Jeg fik så meget personlig sparring og input!
- Henrik Rosborg, Associate Global Project Director, Novo Nordisk A/S
Tilmeld dig her
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
LinkedIn
Facebook
Website
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark