Copy

Hvordan påvirker rammebetingelserne danske ledere?

Kære <<First Name>>

Det politiske landskab, den offentlige sektor og erhvervslivet er under konstante forandringer. Markante politiske, økonomiske, sociale og kulturelle ændringer omdefinerer rammebetingelserne for velfærdsstater, erhvervslivet, den offentlige og civile sektor. Dynamikken i samspillet mellem den politiske verden og embedsværket har ændret sig markant. Det medfører et interessant spørgsmål: Hvordan skal man som leder i en politisk styret organisation forholde sig i turbulente tider, hvor spillereglerne ændrer sig konstant? Verdens magtbalance har ændret sig, og Kina indtager en stadig større og større rolle i forhold til USA og EU med store konsekvenser for nationaløkonomier og velfærdssamfund.
 
På de to ledelsesforløb International Public Executive Programme US (IPEP US) og International Public Executive Programme China (IPEP China) tager vi netop den udfordring op, når vi sammen med danske ledere fra både den offentlige, private og civile sektor besøger det politiske centrum i henholdsvis Washington DC og Bejiing/Chongqing og dykker ned i, hvordan de politiske, økonomiske, sociale og kulturelle ændringer påvirker rammebetingelserne for danske ledere. På de to studieture tilbyder vi høj faglighed, der sikres ved indlæg af toneangivende eksperter, et stærkt netværk på tværs af sektorer samt praktikere med konkret erfaring og skarpe meninger.
 
De to studieture finder sted i henholdsvis september (Kina) og november (USA) og giver dig mulighed for at se din organisations strategi i lyset af det 21. århundredes tendenser. Læs mere om studieturene nederst i denne mail.


Med venlig hilsen
Kim Pedersen
Programdirektør, CBS Executive

International Public Executive Programme China
Besøg statsapparatet i Beijing og en af verdens største kommuner Chongqing
 
I samarbejde med vores netværk af kinesiske universiteter har vi samlet en række stærke kræfter til at perspektivere samfundets globale og aktuelle udfordringer. De sætter perspektiv på de strategiske udfordringer, som den øverste ledelse i danske organisationer står overfor – i dag og i fremtiden. Vi skal i dialog med ledende forskere, embedsmænd og eksperter og høre deres bud på at tackle globale og lokale udfordringer, som vi også kender dem i Danmark.

studieturen sætter vi fokus på, hvordan du som leder forholder dig til begreber som:
 • The changing global politics and economy
 • The Chinese growth and reform strategies
 • How to understand the Chinese political infrastructure, decision making system and growth potential
 • How to navigate in the Chinese bureaucratic maze
 • The global implication of the Chinese rise in the light of the challenges and opportunities for the Scandinavian welfare model
 • How to revisit your own organizational strategy in view of the new global trends  
Studieturen tilbyder oplæg fra kinesiske eksperter og løbende diskussion og debat, som sættes i en dansk kontekst. Professor Kjeld-Erik Brødsgaard og Ove Kaj Pedersen fra CBS vil sikre den røde tråd, og de sørger for den rette balance mellem faglige oplæg, perspektivering, diskussion og refleksion blandt deltagerkredsen i forhold til danske samfundsmæssige og organisatoriske problemstillinger.
Læs mere om IPEP China
International Public Executive Programme US
Besøg det politiske magtcentrum i Washington DC under Midtvejsvalget

I samarbejde med vores netværk af amerikanske universiteter har vi samlet en række stærke kræfter til at perspektivere samfundets globale og aktuelle udfordringer. De sætter perspektiv på de strategiske udfordringer, som den øverste ledelse i danske organisationer står overfor – i dag og i fremtiden. Vi skal i dialog med ledende forskere, embedsmænd og eksperter og høre deres bud på at tackle globale og lokale udfordringer, som vi også kender dem i Danmark.

studieturen sætter vi fokus på, hvordan du som leder forholder dig til begreber som: 
 • Leadership and collaboration in times of political change
 • Governance and global challenges – domestic and international
 • Implementation and citizen-driven delivery of public welfare improvements
 • The changing expectations from citizens, and new generations, to the welfare state
 • Strategy in government and the changing dynamics of the political system
 • Public management in the realm of post-truth politics
Studieturen tilbyder oplæg fra amerikanske eksperter og løbende diskussion og debat, som sættes i en dansk kontekst. Professor Ove Kaj Pedersen fra CBS vil sikre den røde tråd, og han sørger for den rette balance mellem faglige oplæg, perspektivering, diskussion og refleksion blandt deltagerkredsen i forhold til danske samfundsmæssige og organisatoriske problemstillinger. 
Læs mere om IPEP US
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev