Copy

Bevægelsen mod High Performance Leadership fortsætter

Kære <<First Name>>

169 – det er antallet af topledere, der siden 2016 har gennemført uddannelsen High Performance Leadership og hermed valgt at bruge 12 dage på at udvikle deres lederskab i selskab med nogle af Danmarks bedste undervisere og inspiratorer. I marts begav yderligere 32 ledere sig ud på denne rejse med os, og til februar 2022 bliver der igen mulighed for at deltage på uddannelsen, når vi byder indenfor til det 7. forløb af High Performance Leadership.

Lær af de bedste
Det centrale i High Performance Leadership-tilgangen er inddragelsen af erhvervslivets, videnskabens, kunstens og sportens fire verdener som inspirations- og læringskilder. Disse verdener er repræsenteret ligeværdigt gennem hele uddannelsen, hvor vi forbinder praktik og teori, så noget helt nyt opstår. Sporten og kunsten rummer en række fællesværdier og metoder, som er oplagte at inddrage for at finde nye veje til bedre præstationer. Begge discipliner har udviklingen af menneskelige egenskaber, kreativ forløsning, toppræstationer, talent og potentiale samt personlig, følelsesmæssig og individuel udfoldelse som deres grundlæggende karakteristika. Dette, koblet med videnskabens teoretiske tilgang, undren, analytiske evne, dybde, refleksion og nye opdagelser, gør det muligt at finde nye veje for mennesker og virksomheder, så erhvervslivet med deres evne til forretningsudvikling, resultatfokus, innovation, ledelse, handlekraft og eksekvering bedre kan nå deres ambitiøse mål og genopfinde sig selv i en foranderlig og uforudsigelig verden.

Læs mere om High Performance Leadership
Deltagerne på sidste års forløb gav uddannelsen en fantastisk evaluering på 9.89 ud af 10. Sidste års deltagere udtaler bl.a.:
Ingen lederuddannelse har udviklet min tilgang til ledelse så meget som HPL. Forløbet er outstanding!
– Troels Ranis, branchedirektør, Dansk Industri
En fascinerende vitaminindsprøjtning af et mulighedsrum til at fortolke egen lederrolle i egen praksis gennem en langt bredere palette af perspektiver og løsninger.
–  Eva Hornsleth, Director, Head of Operations Excellence at Wind Power Operations, Ørsted
Hvis du har spørgsmål til forløbet eller tilmelding, så er du meget velkommen til at kontakte:
Program Director, CBS Executive Fonden, Stine Staffeldt: sts@cbs-executive.dk / 4035 8752
Direktør, High Performance Institute, Allan Levann: allan@highperformance.dk / 2172 0153

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt, CBS Executive Fonden
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
LinkedIn
Facebook
Instagram
Website
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark