Copy

Hvordan får du succes som leder?

Kære <<First Name>>

Som leder kan du sikkert nikke genkendende til, at der er mange krav at leve op til. Udefrakommende og interne krav, som udfordrer dig i lederrollen og påvirker succesraten af dine ledelsesopgaver. Succesfuld ledelse kræver som udgangspunkt fokus på egne styrker kombineret med kompetenceudvikling. Men det kræver mere end det. Læs mere om udvalgte sommerkurser i ledelse nederst i denne mail. Kurserne afholdes i uge 33 og 34 i august.

Strategisk Salgsledelse - deltag i gratis webinar
Lad os mødes digitalt, når vi ikke kan forsamles. For mange ledere med salgsansvar kan det være en udfordring at skabe sammenhæng mellem virksomhedens strategi og salg. Den 26. marts kl. 15 kan du deltage i vores webinar om salgsudvikling. Vær med, når Karina Burgdorff Jensen, forsker ved Aalborg Universitet, gennemgår den eneste forskningsbaserede Sales Enablement Model (udviklet og testet i Danmark). Sales Enablement handler om at skabe sammenhæng mellem strategi, organisation, kunder, produkter/ydelser, teknologi og medarbejdere. Modellen hjælper dig til at påbegynde salgsudviklingen i din egen organisation. Webinaret henvender sig til alle med strategisk ansvar for salg, ledelse og salgsudvikling. Webinaret varer 1 time. Tilmeld dig her senest den 22. marts.

Du kan lære mere om salgsudvikling på vores sommerkursus Strategisk Salgsledelse, hvor Karina underviser sammen med Christian Schönström-Lund.

Tilmeld dig webinar om salgsudvikling
Ledelseskurser på CBS Executive Sommerskole
Har du lyst til at blive klogere på, hvordan forskellige faktorer har konsekvenser for den måde, vi opfatter ledelse, organisation, strategi og forandring på, kan du møde professorerne Jan Molin og Jesper Strandgaard på sommerkurset Perspektiver på Forandringsledelse. Her giver de dig forskellige perspektiver og redskaber til, hvordan du som leder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater.

Vi tilbyder også et ledelseskursus, hvor du får skærpet din forståelse for aktuelle ledelsesproblematikker og din egen personlige ledelsesstil gennem Resultatorienteret Lederskab

På kurset Effektiv Strategisk Ledelse gennem Positiv Psykologi får du indsigt i de nyeste teorier og lærer metoder til at arbejde med positiv psykologi i dit team og din organisation.

Læs mere om kurserne nederst i denne mail. Du kan finde alle vores sommerkurser på sommerskole.dk

Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund 

Programdirektør
CBS Executive Sommerskole
Perspektiver på Forandringsledelse
I en omskiftelig verden er forandringer nødvendige for, at virksomhederne kan forblive relevante. Bliv bedre i stand til at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser og forstå din egen rolle som forandringsleder. På kurset vil du tilegne dig en kritisk anvendelse af værktøjer i planlægningen af konkrete
forandringsprocesser.


Dato: 
Uge 34, 17. - 21. august, 2020

Fakultet: 
Jan Molin
, professor, CBS og Jesper Strandgaard, professor, CBS.
Læs mere
Resultatorienteret Lederskab
Hvordan kan du som leder omsætte strategisk indsigt i kerneforretningen til ledelse af medarbejdere, så de tager ansvar for virksomhedens udvikling, vækst og værdiskabelse? Hvad kræver det at lede den selvledende medarbejder? På kurset sætter vi fokus på, hvordan du kan lede medarbejderne gennem kerneforretningen både i private og offentlige
organisationer og på, at ledelse må tage udgangspunkt i opnåelsen af resultater.


Dato:
Uge 33, 10. - 14. august, 2020

Fakultet:
Michael Pedersen, lektor, CBS og Anders Raastrup Kristensen, ekstern lektor, CBS.
Læs mere
Effektiv Strategisk Ledelse gennem Positiv Psykologi

Hvad styrker, motiverer og inspirerer medarbejderne? Få indsigt i teorierne bag positiv psykologi, psykologisk kapital, selvregulering og agilitet. På kurset får du indsigt i egne styrker, samt værktøjer og metoder til strategisk ledelse, der skaber større arbejdsglæde, og som mærk- og målbart øger medarbejdertilfredshed og -engagement.

Dato: 
Uge 34, 17. - 21. august, 2020

Fakultet:
Claus Nygaard,
direktør, Institute for Learning in Higher Education og cph:learning og Lars Ginnerup, chefkonsulent, cph:learning.

Læs mere
CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark