Copy

Styrk kundeorienteringen gennem dit lederskab

Kære <<First Name>>

I denne uge er deltagerne på Kundeorienteret Lederskab (KuLe) i gang med Lab 4, hvor vi sætter fokus på forandringskompetencer. Gennem konkret træning og case-nære metoder bliver deltagerne rustet og motiveret til at gennemføre essentielle forandringer i deres egne organisationer som et stort skridt på rejsen mod en stærk kundeorienteret kultur. Læs mere om de igangværende to dage på KuLe’s Lab 4 nederst i mailen.

Kundeorienteret Lederskab består af en introdag, 4 Labs og en afslutningsdag fordelt på i alt 10 dage. Uddannelsen strækker sig over 10 måneder og giver derfor deltagerne mulighed for løbende at arbejde med en case fra deres egne organisationer. Formålet med uddannelsen er at inspirere og styrke deltagernes lederskab og samtidig sætte fokus på kundedreven innovation, medarbejder- og forretningsudvikling samt forandringsledelse. Læs mere og download brochuren om uddannelsen her.

Få flere informationer om KuLe
Med venlig hilsen
Stine Staffeldt

Programdirektør, CBS Executive
LAB 4: DAG 1
Deltagerne bruger første dag sammen med Tivolis Customer Experience Manager, Ian Wisler-Poulsen, som sender dem ud i Tivoli-haven for, på egen krop, at opleve, hvordan kunderejsen ser ud fra forskellige synsvinkler.

Dette giver deltagerne en konkret oplevelse af, hvad det vil sige at arbejde med at skabe en kundeorienteret kultur gennem Customer Experience Management, kunderejser og brugen af personas.
Læs mere om KuLe
LAB 4: DAG 2
Deltagerne får en teoretisk indføring i forandringsledelse og formidling i forbindelse med forandringer, som følges op med træningsøvelser.  

Øvelserne tager udgangspunkt i deltagernes egne cases, som foranleder en række forandringer i deres organisationer. Øvelserne giver deltagerne mulighed for at afprøve nogle udfordrende formidlingssituationer og få feedback og sparring, inden de skal gennemføre det i praksis.
Læs mere om KuLe
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark