Copy

Lær af de bedste med High Performance Leadership

Kære <<First Name>>

High Performance Leadership 2022 er ved at tage form. Vi glæder os meget til at møde næste sæsons hold af modige, ambitiøse og ansvarlige High Performance-ledere. Vi kan igen i år præsentere en perlerække af markante personligheder inden for sport, kunst, videnskab og erhvervsliv. En af dem, du kan se frem til at møde, er fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand, som gennem sit personlige lederskab er lykkedes med at genskabe det store fællesskab, som vi alle kan spejle os i, mærke og glæde os over. Glæd dig til at møde Kasper Hjulmand, og alle de andre personligheder, som vil inspirere og lære dig, hvordan du skaber store præstationer gennem mennesker. Til gavn og glæde for medarbejdere, for virksomheden, for Danmark og hele verden. Vi ses.

Læs mere om High Performance Leadership
Det centrale i High Performance Leadership-tilgangen er inddragelsen af sporten, kunsten, videnskaben og erhvervslivets fire verdener som inspirations- og læringskilder. Disse verdener er repræsenteret ligeværdigt gennem hele uddannelsen, hvor vi forbinder praktik og teori, så noget helt nyt opstår. Sporten og kunsten rummer en række fællesværdier og metoder, som er oplagte at inddrage for at finde nye veje til bedre præstationer. Begge discipliner har udviklingen af menneskelige egenskaber, kreativ forløsning, toppræstationer, talent og potentiale samt personlig, følelsesmæssig og individuel udfoldelse som deres grundlæggende karakteristika. Dette, koblet med videnskabens teoretiske tilgang, undren, analytiske evne, dybde, refleksion og nye opdagelser, gør det muligt at finde nye veje for mennesker og virksomheder, så erhvervslivet med sin evne til forretningsudvikling, resultatfokus, innovation, ledelse, handlekraft og eksekvering bedre kan nå sine ambitiøse mål og genopfinde sig selv i en foranderlig og uforudsigelig verden.
Dato for opstart: 15. februar 2022
Sted: CBS Executive Fonden, Frederiksberg
Deltagerne på sidste års forløb gav uddannelsen en fantastisk evaluering på 9.89 ud af 10. En af sidste års deltagere udtaler bl.a.:
Ingen lederuddannelse har udviklet min tilgang til ledelse så meget som HPL. Forløbet er outstanding!
– Troels Ranis, branchedirektør, Dansk Industri
Tilmeld dig her
Hvis du har spørgsmål til forløbet eller tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte:

Program Director, CBS Executive Fonden, Stine Staffeldt: sts@cbs-executive.dk / 4035 8752
Direktør, High Performance Institute, Allan Levann: allan@highperformance.dk / 2172 0153

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
LinkedIn
Facebook
Instagram
Website
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark