Copy

Bæredygtig forretningsstrategi

Kære <<First Name>>

Hvad kræver det at transformere bæredygtighedsstrategien til en bæredygtig forretningsstrategi? Sæt fokus på de ledelsesmæssige og organisatoriske muligheder og udfordringer, der er forbundet med bæredygtighed på Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling. Forløbet henvender sig til ledere og specialister der har behov for at arbejde handlingsorienteret i spændingsfeltet mellem bæredygtighed, CSR og forretningsudvikling.
 
Kurset blev fuldtegnet på Sommerskole 2020 med mange på venteliste. Vi opretter derfor et ekstra hold allerede i marts 2021 med samme indhold som på sommerskolekurset, blot opdelt i to moduler:
 
Modul 1: den 8.-10. marts 2021
Modul 2: den 22.-23. marts 2021

”Tankevækkende, inspirerende og lærerigt. Min forståelse af bæredygtighed har ændret sig fra at fokusere på at gøre mindre skade til at skabe mere værdi"
– Lotte Sandal, Environmental Advisor, Ørsted A/S

”Det var et rigtig godt kursus med relevante og faglige indlæg og god variation mellem teori og cases. Der var et seriøst set-up med kompetente undervisere”
– Dennis Krog-Andersen, Director/Head of Business Finance Denmark, Rambøll

”Et rigtig godt og givende kursus på et højt niveau. Over all thumbs up!!!”
– Heri Kjærbo, HR manager, Articon
Tilmeld dig senest den 8. februar 2021
Lederskab og vaner
Hvorfor er vaner vigtige for ledelse? Fordi de filtrerer vores handlinger og tanker, og dermed er afgørende for enhver forandringsproces. Forandring af adfærd kræver arbejde direkte med dine medarbejderes vaner, og vanen er det råmateriale, vi konstant må bearbejde for at navigere i en verden i forandring. Få inspiration til dit arbejde med forandringer af vaner på Forandringsledelse: Gentænk Vaner og Rutiner den 12.-13. november 2020. Der er stadig enkelte ledige pladser tilbage. Hurtig tilmelding anbefales. Tilmeld dig her.

Forbrugeradfærd og marketing
Virker marketing og salg overhovedet længere? Vi ser nærmere på betydningen af de nye forbrugertendenser for marketing, salg og kundeservice, og hvordan de påvirker dialogen med vores kunder. Vi lukker definitivt ned for AIDA-modellen og præsenterer en ny model for kunderejsen. Bliv klogere på forbrugeradfærd og marketing og få nye værktøjer til at arbejde med kundeindsigter og -touchpointsDe Ustyrlige Kunder i en Digital Tidsalder den 23.-24. november 2021. Tilmeld dig hurtigst muligt.
Se også
  • Strategisk Regnskabsforståelse | den 25.-27. januar 2021 | For direktører, ledere og bestyrelsesmedlemmer samt ansatte i den finansielle sektor eller i økonomifunktioner, der har brug for et brush-up.
     
  • Forhandlingsteknik | den 22.-24. februar 2021 | For ledere på alle niveauer, jurister, konsulenter, rådgivere eller fagprofessionelle, der ønsker at forbedre deres forhandlingskompetencer.
Covid-19-restriktioner
CBS Executive Fonden er reguleret efter universitetssektoren og er derfor stadig i stand til at afholde kurser med fysisk tilstedeværelse trods de skærpede COVID-19 restriktioner. Vi overholder selvfølgelig alle gældende restriktioner og anbefalinger fra Sundhedstyrelsen.
CBS Executive Sommerskole 2021
I slutningen af november åbner vi op for tilmeldingerne til sommerskolekurserne i 2021. 

Med venlig hilsen
Kirsten Ryelund

Programdirektør
CBS Executive Fonden
CBS Executive Fonden | Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark