Copy

Økonomisk forståelse som en central og strategisk kompetence

Kære <<First Name>>

CBS Executive Sommerskole tilbyder vi et bredt udvalg af forskningsbaserede kurser, som sætter fokus på centrale aspekter af økonomi og finansiering, der kan hjælpe dig og din virksomhed eller organisation i en hverdag under konstant forandring.

I en omskiftelig verden kommer de helt basale økonomistyringsværktøjer i endnu højere grad i fokus. Fremtidens ledere må kunne anvende disse vigtige ledelsesværktøjer aktivt – både for at identificere økonomiske udfordringer i tide, men også for at udnytte de muligheder for værdiskabelse, som konstant opstår i en turbulent verden”, forklarer Morten Holm, lektor, ph.d., og underviser på sommerskolekurset Økonomisk Styring for Ledere.

Find inspiration til dit næste økonomikursus herunder og se med, når Morten Holm præsenterer kurset Økonomisk Styring for Ledere (tidligere Økonomisk Styring og Strategisk Udvikling).

Morten Holm, lektor, ph.d., Institut for Regnskab på CBS
Corporate Finance (SIDSTE CHANCE)
Det er sidste gang, at professor Michael Møller og lektor Claus Parum fra CBS udbyder sommerskolekurset Corporate Finance.

Bliv styrket i at kunne analysere den virkelige verdens centrale økonomiske beslutninger i aktieselskaber ud fra økonomisk teori og analyser. Du får både anvendelsesorienteret viden om økonomiske teorier og træning i at analysere komplekse, virkelighedsnære problemstillinger, som du kan overføre i dit daglige arbejde. Læs mere.
Investeringspsykologi (NYHED)
Vi vil på dette kursus se på, hvordan investorers finansielle beslutninger påvirkes af psykologi. Vi giver et teoretisk overblik og bruger psykologi til at forklare, hvorfor adfærden ikke altid stemmer overens med økonomisk teori. Læs mere.
Strategisk Regnskabsforstålese (BESTSELLER)
Et intensivt 3-dages kursus, der henvender sig til alle ledere og specialister, der ønsker at styrke deres regnskabsmæssige kunnen og har behov for et brush-up. Hurtig tilmelding anbefales, da kurset er meget populært. Læs mere.
Se alle kurser på sommerskole.dk
Med venlig hilsen
Susie A. Ruff
Program Director
CBS Executive Sommerskole
Mobil +45 2460 4176
E-mail sr@cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark