Copy

Det gode og værdiskabende bestyrelsesarbejde er vigtigere end nogensinde før

Kære <<First Name>>

Vi er i en tid, som er præget af store makroøkonomiske og geopolitiske udfordringer. Virkeligheden for mange mindre og mellemstore virksomheder i Danmark er påvirket af stor uforudsigelighed og turbulens, og netop derfor spiller bestyrelsesmedlemmer og ejerledere i disse virksomheder en afgørende rolle for virksomhedernes fremtid.

Bestyrelsernes praksis og beslutninger kan fremme værdiskabelsen, men det kræver en professionel tilgang til bestyrelsesarbejdet. På vores bestyrelsesuddannelse for mindre og mellemstore virksomheder sætter vi fokus på god selskabsledelse, gode bestyrelsesbeslutninger, svære dilemmaer og de udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder.

Den 22. februar begynder næste hold af 'Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder' i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA.

Formålet med programmet er at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring med væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder.

Uddannelsen er udviklet af CBS Executive Fonden, CBS Bestyrelsesuddannelserne og CBS-professorer i dialog med erfarne bestyrelsesmedlemmer fra dansk erhvervsliv og partnere i EY og Kromann Reumert.

Under kyndig ledelse af programdirektør Kirsten Hede møder du 18+ erfarne undervisere fra CBS, rådgivere og bestyrelsespersoner og får 'best practice'-viden om bestyrelsesarbejde perspektiveret gennem interaktivt casearbejde.
Læs mere om uddannelsen
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig via mail på khe@cbs-executive.dk.
Med venlig hilsen
Kirsten Hede
Program Director, CBS Bestyrelsesuddannelserne


 
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Website
Email
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark