Copy
Lyt til dine kunder, så sker der noget magisk for din forretning

Hvordan skaber du innovative løsninger sammen med dine kunder?

Kære <<First Name>>

Deltagerne på uddannelsen Service Excellence Leadership Academy (SELA, tidl. SECA) har lige rejst sig fra en kundeworkshop, hvor de har inviteret egne kunder og samarbejdspartnere ind til samskabelse. Kundeworkshoppen har fokus på kunde- og brugerdreven innovation, og deltagerne kan tage nye input til deres egne forretningsudviklingsprojekter med sig videre. Formålet med kundeworkshoppen er netop at vise, hvilke indsigter der ligger gemt hos virksomhedens interessenter.

I ovenstående video kan du høre, hvad Tina Simoni, direktør i SparNord Bank, Private Banking, tager med sig fra workshoppen.

Service Excellence Leadership Academy (SELA) henvender sig til dig, som er leder af ledere. Du kan allerede nu tilmelde dig uddannelsen, hvis du vil sikre dig en plads på holdet, som starter i september 2023 og løber frem til juni 2024.
Tilmeld dig her
Læs mere om SELA
Søsteruddannelsen Kundeorienteret Lederskab (KuLe) henvender sig til mellemledere og har også som formål at videreudvikle din virksomhed via kundefokus og værdiskabelse – og ved kontinuerligt at arbejde med sammenhængen mellem ledelseskvalitet, medarbejderengagement, kundeloyalitet samt virksomhedens indtjening og vækst.
Læs mere og tilmeld dig her
Nederst i denne mail kan du også læse om vores Service Excellence jubilæums-event –en festlig fejring af SECAs 30-års jubilæum den 16. marts 2023.
Du er velkommen til at tage fat i mig på telefon 4035 8752 og få en snak om, hvordan SELA eller KuLe kan være med til at transformere dig og din forretning gennem forankring af læring i din organisation.

Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Program Director
CBS Executive Fonden

 
SECA fejrer 30-års jubilæum

På SECAs 30 års jubilæum den 16. marts 2023 har du mulighed for at møde og gense tidligere deltagere og blive inspireret af talere, der på forskellig vis har et væsentligt perspektiv på Service Excellence. Men ikke mindst kan du bidrage til at udvælge, hvem der skal modtage Service Excellence Ledelsesprisen for et særligt projekt eller tiltag, der har fremhævet, hvordan god ledelse kan skabe excellent service og unikke kundeoplevelser. 

Tilmeld dig SECAs 30-års jubilæum
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Instagram
YouTube
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark