Copy
Oplev vores vodcast om integreret ledelses- og forretningsudvikling

Det stærke lederskab skaber unikke kundeoplevelser

Kære <<First Name>>

På vores lederudviklingsforløb Service Excellence Chefakademiet (SECA) og Kundeorienteret Lederskab (KuLe) arbejder vi med en integreret tilgang til ledelses- og forretningsudvikling. Det foregår i et vigtig samspil med både interne og eksterne stakeholders, så det ikke bare er dig som leder, der udvikles, men også din organisation – til gavn for dine kunder. Som deltager anvender du teori og metoder direkte på dine forretningsmæssige projekter, så der kommer effektfulde analyser og nye perspektiver, der skaber værdi for din organisation.

Lyt til podcast om integreret ledelses- og forretningsudvikling
Dette har vi valgt at sætte fokus på i vores podcast, hvor du kan møde både deltagere og undervisere fra vores uddannelsesforløb og høre deres perspektiv på arbejdet med integreret ledelses- og forretningsudvikling. Du kan også afspille optagelsen som video og få en samlet lyd og billedoplevelse. Se med her.

Lyt til podcast om Integreret ledelses- og forretningsudvikling
Kombinationen af ledelsesmæssig udvikling, hvor vi for en gang skyld kan vende opmærksomheden indad, sammen med den forretningsmæssige udvikling giver super god mening. Konkret og praktisk tilgang kombineret med den videnskabelige og akademiske er en virkelig god cocktail - mix´et perfekt af erfarne, engagerede og top professionelle ansvarlige for uddannelsen, binder en sløjfe på hele forløbet. Marianne Elsass, FM Executive, ISS
Kom med på rejsen til bedre kundeoplevelser
Deltagerne på dettes års SECA-uddannelse er netop vendt tilbage fra Berkeley, Stanford og Silicon Valley, hvor deltagerne har fået yderligere inspiration til at arbejde med serviceinnovation, digital værdiskabelse og strategiunderstøttende kultur. Du kan komme med på rejsen, når næste forløb starter til august 2022. Læs mere på vores website.
Det nuværende forløb af SECA har opnået en Net Promoter Score på 91
Læs mere om SECA
Vil du vide mere?
Kort sagt giver Service Excellence Chefakademiet (SECA) dig værktøjerne til at skabe forretningsmæssige resultater gennem stærkt lederskab og kundedreven innovation. Du er velkommen til at ringe til mig på 4035 8752, hvis du vil høre mere om den effekt, som du og din organisation kan opnå med SECA.


Med venlig hilsen
Stine Staffeldt
Program Director
CBS Executive Fonden


 
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark