Copy

Tænk længere end løsning

Kære <<First Name>>

Kan du nikke genkendende til, at mange virksomheder i dag er på udkig efter simple og universelle løsninger? Men virkeligheden er ikke altid så enkel og kalder til tider på refleksion før konklusion.

Med skræddersyede uddannelser fra CBS Executive tilbyder vi ikke én løsning på ét problem. Vi gør organisationer i stand til at løse problemer på egen hånd - nu og i fremtiden.

Zoom ud, før du zoomer ind

Udvikling er indviklet
Skræddersyede uddannelser kan hjælpe jer, når kompetence- og ledelsesudvikling skal understøtte jeres strategi, og når en større gruppe ledere eller medarbejdere fra samme organisation har behov for et fælles kompetenceløft, et fælles ’sprog’ og metoder eller har behov for at arbejde på en virksomhedsspecifik, strategisk opgave. Ved at skræddersy et uddannelsesforløb fokuseres der på jeres virksomhed og jeres specifikke udfordringer, behov og industri. Læs mere om skræddersyede uddannelser.

Kompetenceudvikling er relevant for alle brancher
"I dag finder man ikke en eneste erhvervsleder, der synes, det er ligegyldigt, og det gælder for alle brancher, at der er en stigende bevidsthed om behovet for en fælles retning og et fælles sprog på tværs af en virksomhed", siger Thomas Ritter, som er professor på CBS og underviser på en række af CBS Executives skræddersyede uddannelser.

Nederst i denne mail kan du lade dig inspirere af et par artikler om ledelsesudvikling.
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvordan et virksomhedstilrettet forløb bedst muligt kan skabe værdi for jeres forretning. 

Lad viden drive udviklingen af jeres virksomhed.

Med venlig hilsen
Søren Houman

Adm. direktør
CBS Executive

Global virksomhed skaber fællesskab på tværs af grænser
Den danske virksomhed VIKING Life-Saving Equipment har siden 2005 sendt mere end 130 medarbejdere gennem en skræddersyet lederuddannelse. Det har hævet hele virksomhedens kompetenceniveau og skabt bedre samarbejde på tværs af landegrænser. Læs mere.
VIKING lader viden drive udviklingen
Læs artikel på Berlingske
Virksomheder skal sætte purpose over profit

I dag er det ikke længere nok for virksomheder at have en vision. At lede med et større formål er mere aktuelt end nogensinde, men mens danske virksomheder stadig kæmper med det, baner FN’s verdensmål vejen for den allernyeste disciplin: Bæredygtig ledelse.

Det er mere end 10 år siden, at topledere i danske virksomheder begyndte at tale om purposeledelse som den nye managementdisciplin. Bag det begreb ligger ideen om at drive en virksomhed for et større formål end ren og skær profit, og det har for længst overtaget for værdibaseret ledelse, der gik sin sejrsgang fra 90’erne og godt ind i 00’erne. Læs mere.

Læs artikel på Berlingske
Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
Website
LinkedIn
Email
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark