Copy

Lær at lede i en tosidet organisation


Kære <<First Name>>

Da du er tidligere deltager på et af vores ledelses- og strategikurser på CBS Executive Sommerskole, vil vi gerne informere dig om et nyt, højaktuelt sommerskolekursus, som afholdes i august 2023:

 
Kurset ’Fremtidens Organisering – Hvordan organiserer vi fremtidens arbejdsplads?’ tager udgangspunkt i, at mange virksomheder og offentlige myndigheder i dag møder krav og forventninger om høj omstillings- og udviklingshastighed. For at imødekomme udviklingskravene vælger mange at implementere nye organiseringsformer, som fx SAFe og Tribes (agil), Teal og Medledelse.
 
De nye organiseringsformer giver en lang række positive effekter som eksempelvis øget innovationskraft, brugerfokus, medarbejdertilfredshed og hurtigere time-to-market. Men for samtidig at bibeholde sikkerheden i leverancer bibeholdes hierarkiet ofte i vid udstrækning. Det skaber en tosidet, eller dual organisering.
 
På kurset ser vi nærmere på, hvordan hierarkiske og tværfaglige arbejdsformer fungerer i praksis og kan eksistere på samme tid i forskellige dele af den tosidede organisation, og hvordan de til tider modarbejder hinanden. Det stiller store krav til både ledere og medarbejdere for at få løst opgaverne tilfredsstillende og få samarbejdet til at fungere. I den forbindelse ser vi nærmere på tiltag, der kan forbedre sammenhængskraften i organisationen.
 
Dato: 14. - 18. august 2023
Undervisere: Steffen Löfvall, ekstern lektor, direktør, cph:learning og Anne Marie Jess Hansen, ph.d., CEO, CBS Executive Fonden.

Cases og oplægsholdere fra bl.a.: Ørsted, Clever, Region Hovedstaden og Slagelse Kommune.
Læs mere og tilmeld dig her
Som tidligere deltager på CBS Executive Sommerskoles lederkurser, vil du sikkert også finde nedenstående Masterclasses i foråret interessante:
Masterclass i 4 dages arbejdsuge
I denne masterclass går vi i dybden med erfaringerne, som danske virksomheder har gjort sig for at indføre fire dages arbejdsuge. Vi tager udgangspunkt i de strategiske overvejelser om, hvorfor virksomheder overhovedet indfører det. Hvordan der er forskellige modeller og måder at implementere fire dages arbejdsuge på, og hvordan de har sat fokus på at forandre arbejdspraksisser.

Dato: 28. april 2023

Undervisere: Michael Pedersen, lektor, CBS og Anders Raastrup Kristensen, lektor, KU.
Læs mere og tilmeld dig her
Masterclass i Medledelse
Formålet med denne Masterclass er at give dig en grundig forståelse af, hvad medledelse er, og hvilke præmisser det bygger på. Derudover vil du blive introduceret til konkrete metoder og redskaber, så du allerede efter endt masterclass vil have mulighed for at starte små forsøg med medledelse på din arbejdsplads.
 
Dato: 15. maj 2023

Undervisere: Mette Aagaard, medledelse-praktiker, rådgiver og Rasmus Kjeldgaard, direktør Børns Vilkår.
Læs mere og tilmeld dig her
Har du yderligere spørgsmål? Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til vores kurser og masterclasses.

Venlig hilsen
Nina Marie Ingvartsen
Program Manager
Direct +45 38 15 60 67
E-mail nmi@cbs-executive.dk


Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | Copenhagen, Denmark | +45 38 15 60 00
Facebook
LinkedIn
Website
Instagram
Email
YouTube
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark