Copy

Vi skaber træningsbanen for virksomhedens afgørende ledere

Kære <<First Name>>

Få en smagsprøve på unik lederuddannelse
Vi har nu gennemført det første forløb af High Performance TEAM Leadership – en unik lederuddannelse, som bringer det bedste fra erhvervslivet, videnskaben, kunsten og sporten ind i ét samlet team leadership-forløb. Deltagerne har givet forløbet en samlet evaluering på 4,6 ud af 5 mulige, og vi glæder os til at komme i gang med 2. hold, hvor der allerede er 16 deltagere med spændende profiler tilmeldt.
 
Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. marts kl. 09.00 - 11.00, hvor du får mulighed for at møde nogle af underviserne fra uddannelsen: Kim Kristensen, ceremonimester, Kongehuset, Mette Hybschmann, Director/CPO, Global People & Sustainability, Knauf Group (tidl. Director, Global Employee Experience, McDonald's) og Jan Molin, professor, CBS. Desuden giver Marianne Dahl, Vice President for Sales, Marketing & Operations i Microsoft Vesteuropa, et toplederperspektiv på teamledernes altafgørende rolle.Tilmeld dig her

Tilmeld dig smagsprøvedagen
Det er ikke chefer, der er brug for  det er ledere
High Performance TEAM Leadership handler ikke om at måle og kontrollere, men om at støtte, coache, motivere og engagere den enkelte medarbejder til at præstere bedre. Det kræver ledere, som evner at se et menneskes fulde potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste.

Den nyeste forskning fra professor Amy Edmondson fra Harvard viser, at high performance skabes, når der både er en høj grad af psykologisk tryghed, og der samtidig er fokus på at skabe rammer for, at der kan ydes topperformance. I fremtidens virksomheder er der brug for ledere, der formår at skabe disse betingelser.

High Performance TEAM Leadership består af 8 dage fordelt på introduktion, tre moduler af to dages varighed og afslutning. Forløbet strækker sig over ca. 8 måneder og tager deltagerne gennem temaerne: Det præsterende lederskab, det personlige lederskab og det faciliterende lederskab. Modulerne opbygges som en vekselvirkning mellem inspiration og undervisning på den ene side og læring og træning på den anden.

Med venlig hilsen
Allan Levann, direktør, High Performance Institute
Stine Staffeldt, programdirektør, CBS Executive

CBS Executive Fonden | Råvarebygningen | Porcelænshaven 22 | 2000 Frederiksberg | +45 38 15 60 00
Afmeld nyhedsbrev  Privatlivspolitik


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CBS Executive · Porcelænshaven 22 · Raavarebygningen · Frederiksberg 2000 · Denmark