Copy
Hestens muskler v. Gittes Hestemassage
Tips til hestmassage fra Gittes Hestemassage
Så er et nyt kursusforløb skudt i gang for mit vedkommende. 
Bestil tid til hestemassage her!
CST eller kranialsakralterapi til heste bliver mere og mere populært blandt hesteejerene. Og med god grund ! 

Cst er fantastisk til at holde hesten i balance samt sund og rask i bevægeapparatet. Det er en behandling der tager udgangspunkt i kraniet og dets strukturer samt dets sammenhæng med resten af kroppen. 

Jeg er netop hjemvendt fra kurset “Equine kraniosakral - functional Indirect techniques” hos Sidsel Sommer. Kurset er en af 9 dele i hendes nye uddannelse til Manuel Hesteterapeut. 
 
Equine kranial terapi
Functional indirect teknique hedder den metode jeg lære hos Sidsel. Det er en meget blid form for CST hvor der er fokus på at afspænde blodkar, nerver, facier og væv i kraniet så kranieknoglerne slipper spændingerne og finder deres rette plads af sig selv. 

Kranial osteopati har god effekt på mange skader som headshaking, ubalancer i kæbeleddet, rygproblemer, haltheder, hovedpiner og meget mere. 
 
Må jeg øve mig på din hest?

Jeg vil gerne bruge lidt tid på at finde eventuelle skævheder og låsninger i det kraniale system ( kranie, hals, rygrad og bækken) når jeg er i stalden, for at masserer din hest. 

Metoden jeg bruger er ikke direkte, hvilket betyder, at jeg ikke manipulerer led og knogler, den er derfor helt ufarlig. Det værste der kan ske er, at afspændingen ikke virker. 

Giv mig et kald!

Jeg behandler kun din hest efter forudgående aftale. Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 20608283, hvis du vil høre mere. 

Ønsker du at jeg har fokus på CST i stedet for hestemassage skal du blot sige til. 
 
Share
Forward
Bestil en tid her!
Læs blog: Sådan får din hest mest ud af massagen.....
Copyright © 2018 Gitte Hestemassage, All rights reserved.


Hvordan vil du modtage mails fra Gittes Hestemassage?
Du kan opdatere preferences eller afmelde denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp