Copy
Hestens muskler v. Gittes Hestemassage
Tips til hestmassage fra Gittes Hestemassage

Siden sidst...
Mit sommertilbud på facebook blev en kæmpe succes. I juni og juli har jeg fået besøgt at hav af nye kunder og deres dejlige heste. Tak til alle jer der har taget så godt imod mig. 
Mange af jer har jeg allerede fortalt om den lille video om akupressur til heste jeg har lavet. I kan finden den på min facebook side eller klik på linket nedenfor.


Du har sikkert hørt om akupunktur og akupressur.
- men vidste du godt at denne gamle kinesiske helbredelsesform er specielt effektiv til behandling af vores sensitive heste? Siden sidst har jeg været på kursus i shiatsumassag og akupressur til heste. 

Akupressur kan løse mange af vores hestes præstationsproblemer. Derudover er det smertelindrende og kan afhjælpe flere former for ubehag. Akupressur bygger på gammel kinesisk viden og har været anvendt i tusinder af år. Den teoretiske viden bag ved akupunktur og akupressur er den samme. Til akupressur bruger vi dog kun vores hænder.

Det er der kommen en kort video ud af med nogle udvalgte punkter næsten alle heste reagerer positivt på. 

Tips til afspænding af nakke og hals med akupressur.

Den smukke model er min ponyhoppe Bella, som i år har fået et skønt hingsteføl.

UDDYBNING AF PUNKTERNE
På min hjemmeside kan du hente en pdf med beskrivelse af punkternes placering samt hvad de forskellige punkter virker på. Se link her... (obs! der skal scrolles til bunden af siden).
Share
Forward
Bestil en tid til heste - akupressur
Copyright © 2017 Gitte Hestemassage, All rights reserved.


Hvordan vil du modtage mails fra Gittes Hestemassage?
Du kan opdatere preferences eller afmelde denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp