Copy

Beste Vrienden,

Wat later dan jullie van ons gewend zijn, valt deze Vriendennieuws bij jullie in de digitale brievenbus.
We praten jullie graag bij over de laatste ontwikkelingen en zetten de komende activiteiten op een rijtje.

Goed nieuws is dat de voorbereidingen voor de Landgoedfair zijn begonnen. Later dit jaar zal er een definitief besluit vallen, maar reserveer alvast in je agenda: Landgoedfair 17 t/m 21 augustus


Fijn dat we eindelijk weer bij elkaar kunnen komen en Landgoed Mariënwaerdt kunnen steunen met allerlei activiteiten, want daar is onze vereniging immers goed in. Kies een activiteit uit en kom gezellig hout kloven, tuinieren, wandelen of koper en paardentuig poetsen, voor ieder wat wils!
Op het landgoed poppen nu al volop sneeuwklokjes, narcissen en krokussen op, tijd voor een heerlijke wandeling om het voorjaar alvast goed in je op te nemen. En aan het eind van de wandeling lokt een drankje met lekkernij op het horecaplein of bij de Stapelbakker, waar wacht je nog op?


Bestuursontwikkelingen: diverse vacatures
Ook bij ons bestuur zat corona hier en daar in de weg, waardoor er weinig vergaderingen en activiteiten plaatsvonden en er dus weinig te melden was.
Daarnaast zijn we nog steeds dringend op zoek naar een voorzitter voor onze vereniging, al vervult onze secretaris Joanne Bredero deze voorzittersfunctie nu tijdelijk en tot eind 2022.
Op onze oproep voor het vervullen van een aantal bestuursvacatures in de Vriendennieuws en op de ALV van 30 oktober 2021 hebben we helaas geen aanmeldingen ontvangen. De voorzittersfunctie is de meest dringende vacature, maar begin volgend jaar komen daar nog 2 vacatures bij: die van penningmeester en van secretaris. Daarnaast hebben we van Marjolein van den Bout bericht ontvangen dat zij helaas moet stoppen met de ledenadministratie, een taak die zij met veel plezier en nauwgezetheid al een tijd voor onze vereniging had uitgevoerd. Marjolein, we hebben vast ook nog wel persoonlijk contact op een later tijdstip. Maar voor nu: heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt hebt gedaan, en dat is aardig wat!
Het bestuur probeert uiteraard in haar netwerk ook te zoeken naar geschikte kandidaten voor de verschillende vacatures, maar dat heeft tot nu toe niets opgeleverd. Daarom nogmaals een oproep voor kandidaten voor de voorzittersfunctie (nu vacant), voor de taak Ledenadministratie (geen bestuursfunctie, deze taak is nu al vacant) en voor de functies van secretaris en penningmeester (per 1-1-2023). Wellicht is het een idee om eens een bestuursvergadering bij te wonen om te ervaren of het iets voor je is.
Zijn er vragen of wil je eerst meer weten over de inhoud van de vacatures: bel gerust naar Joanne Bredero (06-52065173) of stuur een mail naar secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl


Activiteiten maart 2022
Zaterdag 12 maart: koper & rijtuigleer poetsen, Oude Refter, 09.30 uur
Zaterdag 19 maart: hout kloven, 't Klushuis, 09.00 uur
Zaterdag 26 maart: rozen snoeien, Grote Huis, 09.15 uur

Aanmelden voor deze activiteiten graag via de website.
Daar staan ook de overige geplande activiteiten 2022 (voor zover nu al bekend):
Op de Facebookpagina van Vrienden van Mariënwaerdt staan regelmatig foto’s en wetenswaardigheden: www.facebook.com/vriendenvanmarienwaerdt

Zijn er nog vragen: bel gerust of stuur een mailtje naar secretaris@vriendenvanmarienwaerdt.nl
We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten!

Met vriendelijke groet, 
namens het bestuur van de Vrienden van Mariënwaerdt

Joanne Bredero, ad interim voorzitter

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp