Copy

Vriendennieuws Lente 2021

Beste Vrienden,
Elke dag van de week zijn er wandelaars op het landgoed, maar zeker in het weekend zien we veel gezinnen en ook vrienden die elkaar op gepaste afstand al wandelend treffen. Wat fijn dat we al mooie, goed begaanbare wandelpaden hebben op het landgoed om bezoekers te laten genieten van natuurschoon en de ruimte om elkaar te ontmoeten. De Landgoedwinkel is open en buiten is er een horecapleintje met koffie to go, kleine versnaperingen en poffertjes. Ook bij het Grote Huis tegenover de Nieuwe Refter is er een koffie to go-punt. Er staan picknicktafels om van de consumpties te genieten en als je deze niet buiten wilt nuttigen, bestel je bij de Stapelbakker een High Tea-box of een Paasbrunch voor thuis. Genoeg mogelijkheden dus voor een gezellig uitje of traktatie!

 

PR-acties
Binnen het bestuur is besloten om extra tijd te investeren in onze PR-activiteiten om de naamsbekendheid van onze vereniging te vergroten en daarmee meer Vrienden te werven. 
Begin maart hebben we drie nieuwe spandoeken geplaatst op het landgoed om de wandelaars over onze verenigingsactiviteiten te informeren en te interesseren voor het lidmaatschap.
Jacqueline de Vries gaat wekelijks de Facebookpagina updaten en een Instagrampagina openen. Aan u de vraag deze pagina's te volgen en te delen met uw contacten om op die manier meer Vrienden te krijgen. Zo kunnen we nog meer betekenen voor het landgoed.
Heeft u zelf foto's van nieuwtjes om te delen, dan kan dat natuurlijk ook via Jacqueline (communicatie@vriendenvanmarienwaerdt.nl).

Landgoed Mariënwaerdt op tv
Op dit moment maakt omroep MAX tv-opnames over Heerlijkheid Mariënwaerdt en de familie van Verschuer. De eerste uitzending van "In het hart van ons landgoed" was te zien op 8 maart om 18.20 uur en de laatste uitzending is in de maand juli. Kijk en geniet van de verhalen en landelijke beelden en van de Vrienden, wij komen namelijk ook ruimschoots in beeld.


Aanpassingen
Op 23 januari zijn de coördinatoren van de diverse activiteitengroepen niet bij elkaar gekomen vanwege corona. Maar na overleg met hen is besloten een aantal activiteiten uit te stellen. Het zwerfvuilruimen wordt verzet naar 29 mei, gekoppeld aan NLdoet. Het onderhoud van de rozentuin op 27 maart kan wel doorgaan; we werken op afstand en buiten. De ALV van april 2021 moeten we verzetten naar het najaar en valt dan samen met de Hubertusjacht op 30 oktober.  

 

Activiteiten 1e en 2e kwartaal

  • Za 27 maart: onderhoud rozentuin
    09.15 uur in de tuin van het Grote Huis

  • Za 22 mei:     voorjaarswandeling
    (tijd en locatie volgt)

  • Za 29 mei:      zwerfvuil opruimen in het kader van NLdoet
    09.15 uur verzamelen bij 't Karnhuis.

Kijk op onze website voor de geplande activiteiten 2021.
Wijzigingen door bijvoorbeeld corona ziet u daar ook.


Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt

Cees Bassa, Voorzitter

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Vereniging Vrienden van Mariënwaerdt, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp