Copy
Alkmaar Marketing - Jaaroverzicht 2020
Bekijk e-mail in browser
ALKMAAR MARKETING - JAAROVERZICHT 2020

Met veel plezier bieden wij u hierbij het Jaaroverzicht 2020 van Alkmaar Marketing aan. Het is een ander jaar geworden dan wat we aan het begin voor ogen hadden maar ondanks alle beperkingen zijn we zijn trots op het aantal activiteiten en de behaalde successen.

Er is veel van ons gevraagd in 2020, met name op het gebied van flexibiliteit. In tegenstelling tot andere jaren zijn dit jaar minder activiteiten ondernomen gericht op bezoekers. Des te meer op bewoners en bedrijven. Zo merk je dat in tijden van crisis partijen elkaar makkelijker vinden en is er grote bereidheid tot samenwerken. In dit overzicht zijn hiervan goede voorbeelden te vinden zoals de campagnes ‘Bezorgen in Alkmaar’ en ‘Ontdek je eigen stad, eet, drink, winkel en beleef lokaal’.

Daarnaast is een intensieve samenwerking met verschillende partijen ontstaan om Alkmaar op een gastvrije manier toegankelijk te houden voor bewoners en bezoekers met inachtneming van de Corona richtlijnen, wat onder andere resulteerde in de campagne: ‘Houd het veilig, houd het rustig, houd het leuk’.

Ook hebben we in 2020 flink wat nieuwe leden voor de Alkmaar PrachtstadClub kunnen verwelkomen. Daaruit blijkt dat ook het bedrijfsleven graag participeert in de activiteiten van Alkmaar Marketing. Wij zijn daar blij mee omdat we met die participatie nog meer van onze ambities kunnen realiseren.

We sluiten het turbulente jaar 2020 hiermee af en ik wil alle medewerkers van Alkmaar Marketing en de VVV, de gemeente Alkmaar en al onze partners hartelijk danken voor hun bijdrage dit jaar. Dat de samenwerking in 2021 net zo intens mag worden met elkaar, maar dan wel zonder alle beperkingen. Blijf gezond!

Ger Welbers
Directeur Alkmaar Marketing & VVV Hart van Noord-Holland

Altijd op de hoogte van onze activiteiten? Volg ons op LinkedIn en Twitter:
LinkedIn
Twitter