Copy
Persbericht: nieuwe directeur Alkmaar Marketing & VVV
Bekijk e-mail in browser

Geachte relatie, 

Ger Welbers nieuwe directeur Alkmaar Marketing & VVV 

Ger Welbers is per 1 februari a.s. de nieuwe directeur van de Stichtingen Alkmaar Marketing en VVV Hart van Noord-Holland. Hij is momenteel nog commercieel directeur bij NH Media / AT5. Hij wordt de vervanger van Peter Timmermans (VVV) en Eduard Pieter Oud (Alkmaar Marketing) die allebei als interim directeur waren aangesteld.  

Welbers, woonachtig in Dirkshorn, is door zijn huidige functie geen onbekende in het Alkmaarse netwerk en is daarnaast nog toezichthouder bij TAQA Theater de Vest / Grote Kerk. Met de aanstelling kiezen de beide organisaties voor iemand met veel ervaring in management, met een groot netwerk, maar ook voor iemand die weet wat het is om in een publiek – private omgeving te werken. 
 
Foto: Robert Poutsma

Voorzitters Peter Visser (Alkmaar Marketing) en Ellen Klaus (VVV) zijn blij met de nieuwe directeur: “De beide organisaties zijn de afgelopen periode van een nieuw fundament voorzien. Wij zien in Ger de ideale persoon om ons een volgende stap te laten zetten en onze ambities waar te maken”. Welbers zelf is ook content met zijn benoeming: “De Alkmaarse regio ontwikkelt zich volop en daarbij is professionele citymarketing en gastheerschap een randvoorwaarde. Met de enthousiaste teams denk ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de doorontwikkeling: inhoudelijk, organisatorisch en financieel.” 

Een van de opdrachten die Ger Welbers meekrijgt is het samenbrengen van de twee organisaties VVV Hart van Noord-Holland en Alkmaar Marketing. 
Wij verheugen ons op zijn komst.
Volg Alkmaar Marketing op social media
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Volg VVV Hart van Noord-Holland op social media
Facebook
Instagram