Copy
Bekijk deze e-mail in je browser


juni 2020

NIEUWSBRIEF


Jaaaa, nieuwe workshops...


Je hebt er even op moeten wachten, maar de workshopagenda is weer flink gevuld. Maak gebruik van je iLOB en ontwikkel jezelf. Dat is goed voor nu en in de toekomst. Bekijk het aanbod workshops. 


... En nieuwe datums voor loopbaangesprekken


Ook Marianne Regtop heeft nieuwe datums in de agenda gezet. Wil jij eens een goed gesprek over je loopbaan? Kijk in de agenda wanneer Marianne jou kan helpen.
Nieuwsgierig naar eerdere nieuwsbrieven? Bekijk ze hier!


Gezocht: goede ideeën!


Dit jaar bestaat Samenwerk@Corporatie vijf jaar. Dat eerste lustrum moeten we natuurlijk vieren. De ideeënbox daarvoor staat dan ook helemaal open. Heb je een goed idee? Of wil je zelfs meedoen met het organiseren van iets moois? Meld je dan!

 


Stage-10-daagse digitaal!


In de afgelopen jaren is de stage-10-daagse uitgegroeid tot een begrip. Vele corporaties deden mee en nog meer medewerkers namen een kijkje in de keuken bij 'de buren'. Dit jaar gaan we voor een digitale versie. Spannend en leuk! In de volgende nieuwsbrief lees je meer.
Blijf op de hoogte - volg onze LinkedIn-pagina
Blijf op de hoogte - volg onze LinkedIn-pagina


Durf jij het aan?


Kennisdelen is onze kracht. Jij kunt je collega's ook wat leren. Heb je er al eens aan gedacht om een webinar te geven? Is superleuk. En wij ondersteunen je via Teams. Meer weten? Stuur even een mailtje.
 

 

Tijd voor iets nieuws?


Een greep uit de vacatures op onze website:
Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan


Welkom Vechtdal Wonen!


Met Vechtdal Wonen uit Ommen en Hardenberg heeft zich een nieuwe corporatie aangesloten bij ons samenwerkingsverband. Goed nieuws! En welkom Vechtdal Wonen!
 

 

Vergaderen via Teams. Zelfs wij kunnen het :)


Een keer in de twee maanden komen we als stuurgroep van Samenwerk@Corporatie samen om alle lopende zaken te bespreken. Deze keer voor het eerst via Teams! Het verslag lees je terug op onze website.
 


Me-time: overdreven gedoe of pure noodzaak?


Omdat me-time zo’n ontzettend jeukwoord is, én omdat het structureel onderaan ons to-do lijstje staat, schrappen we als eerste die mij-tijd. Maar is dat wel zo verstandig? Collega Simone Lans schreef er een blog over.
 

 

Zomerprogramma: Wat doe jij morgen?


Wat doe jij deze zomer? Onder het thema 'zet deze zomer een stapje vooruit' heeft De Corporatie Academie een zomeracademie voor je opgezet. Kijk of er ook voor jou iets leuks bij zit.
Mede mogelijk gemaakt dankzij FLOW.
We zijn een samenwerkingsverband van corporaties in Overijssel en Gelderland. Er verandert veel bij woningcorporaties. Daarom is het belangrijk om werk te maken van jouw loopbaan. Samenwerk@Corporatie helpt je hierbij. We ondersteunen je om actief aan de slag te gaan met jouw toekomst, zodat jouw talenten ook in de toekomst aansluiten bij jouw behoefte en die van jouw werkgever. Zo houd je plezier in werk dat bij jou past.
Copyright © 2020 Samenwerk@Corporatie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp