Copy

NYSLIPAT
 Nr 5  |  2018

 


Känner du till vår Projektprognos?


Saknar du ett verktyg som ger dig en bra, övergripande koll på löpande projekt? I Briljants projektprognos kan du kontinuerligt göra prognoser för pågående projekt. En perfekt lösning för dig som vill ha full kontroll över vad som händer under projektets gång.

Hur går det till?

Värden för beställning läggs in som förkalkyl i projektet. Projektledaren lägger efterhand in sina uppskattningar vid ett fritt antal avstämningspunkter på olika datum. Dessa kan sedan visas i rapporter och analyser för överblick av projektet i olika lägen.
Klicka här för att läsa mer om hur du kan använda projektprognosen.

Vill du veta mer? Kontakta din lokala återförsäljare för mer information, konsultation och pris.


Välkommen Jonas Petersson – vår nya utvecklare och mountainbike-fantast


Vi tog tillfället i akt och passade på att ställa några frågor till Jonas, som klev in i sin nya roll under april månad.

Kan du berätta lite om dig själv och din jobbakgrund?
Jag har tidigare arbetat med kassasystem, så steget till ekonomisystem kändes inte alltför stort. När det kommer till det personliga planet så är jag nygift – vi var i Taiwan och gifte oss för bara en månad sedan. Dit kan jag rekommendera alla att åka, en fantastisk plats!

Varför utbildade du dig till utvecklare?
Programmering har alltid varit ett stort intresse för mig, ändå sedan jag var 14 år gammal. Med åren växte helt enkelt intresset till ett yrke. 

Vad driver dig i din arbetsvardag?
Under den korta tid jag jobbat på Briljant så har jag uppskattat att kunna underlätta för våra kunder och göra deras arbetsvardag lite bättre – det känns jättekul. Jag ser verkligen fram emot att komma in ännu mer i min roll och hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag tycker om att cykla mountainbike, det ger bra träning och du kommer ut i naturen. Jag tränar också Bodypump och går på IFK Norrköpings matcher, såklart :)

Vad är det bästa med att jobba på Briljant?
Personalen här är noggrann och stressar inte fram sina produkter, vilket är väldigt viktigt när du jobbar med komplexa system. 

Varmt välkommen till Briljant Jonas!

 


Förbättra dina kunskaper med hjälp av E-learning


Visste du att Briljant erbjuder E-learning kurser? En videoinspelad kurs som du når via en internetlänk, där kursledaren visar hur programmet fungerar. Du kan välja mellan enstaka kurser och ett helt paket.

Målsättningen med våra utbildningar är att du som användare av Briljant ska kunna utnyttja systemets olika funktioner så rationellt som möjligt. Det leder till ökad effektivisering av de administrativa rutinerna och innebär stora möjligheter till kostnadsbesparingar.

Utbildningen är helt webbaserad och uppdateras kontinuerligt. Tekniken gör att du kan genomföra kursen var du vill och i den takt som passar sig. Du kan helt enkelt göra en paus, och gå tillbaka och repetera. När du gått igenom kursen har du den kvar en tid och kan använda den som ett uppslagsverk.

Klicka här för att läsa mer!


Uppdaterad integritetspolicy skyddar våra kunders integritet


Vi på Briljant är måna om våra kunders personliga integritet. I enlighet med den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) som började gälla den 25:e maj har vi nu uppdaterat vår integritetspolicy. I policyn kan du som kund läsa om vad vi samlar in, hur vi lagrar, skyddar och hanterar dina personuppgifter när du köper produkter och tjänster av oss.

Klicka här för att läsa dokumentet på vår hemsida.

 Briljant Ekonomisystem AB
Nya Rådstugugatan 7, 602 42  Norrköping

info@briljant.se

www.briljant.se

Vill du tipsa någon om Nyslipat? Klicka här!

 This email was sent to <<Mejladress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Briljant Ekonomisystem AB · Nya Rådstugugatan 7 · Norrköping 602 42 · Sweden