Copy

NYSLIPAT
 Nr 8  |  2018

 


Briljant lanserar mobilt tidkort!


Nu är det här – vårt tidkort som är anpassat för mobiler och surfplattor! 

Huvudsyftet med det mobila tidkortet är att användarna inte ska vara beroende av en dator för att kunna föra tid. Funktionerna är desamma som i Briljants lokala tidkort och webbtidkort. Klicka här för att läsa mer
 
Om du redan använder webbtidkortet i kombination med Briljant ASP så är startprocessen kort. Klicka här för att läsa mer 
För att starta mobiltidkortet ange webbadressen till webbtidkortet och komplettera adressen med /mobiltidkort.
 
Om du inte sedan tidigare använder webbtidkortet eller om du har egen briljantinstallation så hjälper din återförsäljare dig att komma igång på ett smidigt sätt.

Stort deltagande vid årets kundträffar 

– Briljant har träffat över 450 kunder

Årets kundträffar är nu genomförda, en resa som tagit oss från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi är väldigt glada över att så många kunder deltog och vi hoppas att alla hade en trevlig dag tillsammans. Fokus för året var utbildning, något som verkar ha uppskattats av deltagarna.

Solvår Berglund som lett träffarna de senaste åren fick denna gång sällskap av Cecilia Heikne. Vi passade på att ta del av Cecilias reflektioner:

– Det har varit väldigt kul att få göra detta tillsammans med Solvår. Vi har tillsammans fått möta över 450 deltagare på vår resa, och jag hoppas att träffarnas innehåll försett besökarna med kunskap som kan underlätta i deras arbetsvardag. Det har också varit trevligt att få ett ansikte på många av våra användare som jag normalt sett mest pratat i telefon med.

Arbetsgivardeklaration på individnivå

– nya regler träder i kraft 2019


Från och med januari 2019 gäller de nya reglerna kring arbetsgivardeklaration på individnivå för alla företag som är skyldiga att redovisa utbetald ersättning och gjorda skatteavdrag i en arbetsgivardeklaration. Den ska redovisas i februari 2019.

Klicka här för att läsa mer om skatteverkets regler
 
I Briljants lönemodul finns redan funktionen för att skapa fil till skatteverket sedan en tid tillbaka (Löner/Övrigt/Arbetsgivardeklaration på individnivå). Före årsskiftet kommer funktionen även finnas för de användare som endast använder bokföringsmodulen för att bokföra lön och skapa kontrolluppgifter. Mer information kring detta kommer i decembernumret av Nyslipat.

Tack till dig som besökte oss under Ekonomi & Företag


I slutet av september deltog Briljant som utställare under ”Ekonomi & Företag”, en arena där ekonomer och företagare kan hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna inom branschen. Briljant fanns på plats för att visa systemet, prata med våra samarbetspartners samt för att träffa både befintliga och nya kunder. 

Vi vill passa på att tacka dig som besökte vår monter. Hoppas vi ses nästa år igen!


Briljant Ekonomisystem AB
Nya Rådstugugatan 7, 602 42  Norrköping

info@briljant.se

www.briljant.se

Vill du tipsa någon om Nyslipat? Klicka här!

 This email was sent to <<Mejladress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Briljant Ekonomisystem AB · Nya Rådstugugatan 7 · Norrköping 602 42 · Sweden