Copy
Pozdrav <<Ime>>,

i ovaj mjesec pročitajte najvažnije novosti iz programa e-Škole. 
Prijavite se na edukacije u sklopu e-Škole programa obrazovanja  

Osnažite i unaprijedite svoje digitalne kompetencije pohađanjem različitih vrsta edukacija u sklopu e-Škole programa obrazovanja. Već 2. ožujka održat će se webinar „Citiranje u digitalnom okruženju” dok će se webinar na temu profesionalnog razvoja odgojno-obrazovnih djelatnika škola, kao i webinar „Digitalne tehnologije u planiranju kurikuluma” održati tijekom ožujka i travnja 2022. godine. Sve teme webinara dostupne su u najmanje dva termina.

Osim webinara na raspolaganju su Vam i e-tečajevi i radionice
. Uz već dostupan e-tečaj „Nastava uz digitalne tehnologije po mjeri učenika s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama", krajem ožujka ili početkom travnja 2022. godine započet će i e-tečaj na temu programiranja.

Na sve vrste edukacija možete se prijaviti preko sustava za organizaciju edukacija - EMA, a na EMA-i možete preuzeti i potvrde o sudjelovanju. Više informacija o e-Škole programu obrazovanja pogledajte niže u videu ili pronađite na e-Škole mrežnim stranicama.

Saznajte više o znanstvenim istraživanjima u sklopu programa e-Škole

Druga faza programa e-Škole obuhvatit će i nekoliko istraživanja. Kao i u pilot-projektu, Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci nastavit će s istraživanjem utjecaja projektnih aktivnosti na obrazovni sustav te njegove sudionike. 

Drugo znanstveno istraživanje CARNET će provesti u suradnji s WYG savjetovanjem d.o.o. Cilj istraživanja je utvrditi uspješnost predloženih modela korištenja IKT-a u ostvarivanju ishoda učenja ispitivanjem percepcije učitelja i nastavnika te učenika, koji će sudjelovati u procesu eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a u učenju i poučavanju. 

Saznajte više
Twitter
Facebook
Mrežno sjedište
    

Sva prava pridržana - CARNET - Program e-Škole - 2020.
Sadržaj ovog newslettera isključiva je odgovornost CARNET-a.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.


This email was sent to <<E-adresa>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CARNET · Josipa Marohnića 5 · Zagreb 10000 · Croatia