Copy
View this email in your browser
Hvala na sudjelovanju! 
Dragi sudionici i sudionice ATTEND konferencije na naš način,
ovim putem se još jednom želimo zahvaliti što ste svojim interesom, dolaskom i sjajnim raspoloženjem obogatili program konferencije i stvorili izvrsnu atmosferu.
Nadamo se da ste stekli nova znanja, vještine, ali i nove prilike za suradnju te prijateljstva, a vjerujemo kako ćete informacije dobivene na konferenciji moći primijeniti u svojem daljnjem radu. Sad kad su se dojmovi slegli voljeli bismo čuti vaše mišljenje. Kako biste nam pomogli da sljedeću konferenciju i druga događanja u ovom projektu organiziramo još bolje molimo vas da ocijenite konferenciju i date svoj osvrt popunjavanjem online upitnika.
 
Ispuni upitnik
Prisjetite se i trenutaka s konferencije u fotogaleriji na našem Facebooku. Pronađite se na fotografijama, tagirajte se, lajkajte i podijelite fotografije na svojim društvenim mrežama.
Za sve one koji su propustili konferenciju ili samo pojedina predavanja, pripremili smo snimke i prezentacije koje možete pronaći na mrežnoj stranici projekta u programu događanja. 
Potvrde o sudjelovanju na konferenciji možete pronaći na svojem profilu u sustavu za organizaciju i praćenje edukacije – EMA.
Kako bi svi znali da i vaša škola ili centar sudjeluju u projektu preuzmite web banner i podijelite ga na svojim mrežnim stranicama.
Podijeli Podijeli
Tweetaj Tweetaj
Proslijedi Proslijedi
Sva prava pridržana - CARNET - ATTEND - 2022.
Sadržaj ovog newslettera isključiva je odgovornost CARNET-a.
Projekt "Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju" se većim dijelom (85 %) financira iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora (EGP), a manjim dijelom (15 %) iz državnog proračuna. 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

CARNET · Josipa Marohnića 5 · Zagreb 10000 · Croatia