Copy
View this email in your browser
Osvojili smo nagradu! 
Sretni smo i ponosni što je naš ATTEND osvojio nagradu Žuti okvir u kategoriji Kvalitetno obrazovanje te je prepoznat kao jedan od projekata koji utječe na održive promjene u društvu. 

Ovo priznanje nam je poticaj da i dalje ustrajemo u našem radu te dodatna motivacija za cijeli ATTEND tim. Velika hvala i svima vama koji ste svojim sudjelovanjem u projektu doprinijeli ovom uspjehu. 

Nagradu Žuti okvir već četvrtu godinu zaredom dodjeljuju časopis National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb u sklopu projekta Održiva Hrvatska s ciljem promoviranja i vrednovanja djelatnosti povezanih s održivim razvojem, zaštitom okoliša, znanošću i obrazovanjem. 

Saznajte više
Sjajne vijesti iz Varaždina
 
Sjajan primjer kako zajedničkim snagama možemo pokrenuti pozitivne promjene u lokalnoj zajednici dolazi nam iz Varaždina. 

Bravo za djelatnice COO Tomislav Špoljar! One su nakon održane ATTEND edukacije na temu dostupnosti komunikacijskih sredstava za djecu s različitim teškoćama u svakodnevnom okruženju, odmah prešle s riječi na djela. 

Varaždin se sada zahvaljujući njima i donatorima može pohvaliti s tri komunikacijske ploče koje su postavljene na školskom igralištu COO Tomislav Špoljar, na gradskim bazenima i na igralištu u gradu (Ulica hrvatskih branitelja).
Uspješno održane ATTEND radionice

Od lipnja do polovice studenoga, u Centrima za odgoj i obrazovanje diljem Hrvatske održane su radionice u kojima je sudjelovalo 840 odgojno-obrazovnih djelatnika/ica. Na radionicama su se imali priliku upoznati s različitim temama iz područja asistivne tehnologije.

Osim realiziranih radionica, do kraja 2022. godine održana su i dva webinara koje možete pogledati klikom na poveznicu: 

Edukacije će se nastaviti i u 2023. godini, kako uživo tako i putem online oblika obrazovanja. 

Saznajte više

Podijeli Podijeli
Tweetaj Tweetaj
Proslijedi Proslijedi
Sva prava pridržana - CARNET - ATTEND - 2022.
Sadržaj ovog newslettera isključiva je odgovornost CARNET-a.
Projekt "Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju" se većim dijelom (85 %) financira iz Financijskog mehanizma Europskog gospodarskog prostora (EGP), a manjim dijelom (15 %) iz državnog proračuna. 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

CARNET · Josipa Marohnića 5 · Zagreb 10000 · Croatia