Copy
Klik hier voor de webversie

                                                                         
Persbericht

Bol.com ontvangt internationale BREEAM Award 

Bouwproject fulfilment center verkozen tot meest duurzaam in categorie industriële gebouwen
 
bol.com fulfilmentcenter
 
Utrecht, 8 maart 2017 - Bol.com is gisteravond in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de internationale BREEAM Awards in Londen. Deze awards worden ieder jaar toegekend aan de meest innovatieve en duurzame bouwprojecten in verschillende categorieën. Het nieuwe fulfilment center in Waalwijk, wat naar verwachting eind 2017 wordt opgeleverd, viel in de prijzen in de categorie industriële gebouwen. Alle inzendingen werden door een vakjury beoordeeld op de mate van duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid.
 
Bol.com werd door de jury geroemd vanwege de opschaalbaarheid van het nieuwe fulfilment center, de manier waarop CO2-uitstoot wordt gereguleerd door middel van warmteregulering en vijf windturbines en de focus op een gezonde en prettige werkomgeving voor werknemers.
 
Het nieuwe fulfilment center is ontworpen door logistiek adviesbureau Groenewout en FKG architecten aan de zaan en wordt gerealiseerd door aannemer Van Wijnen Rosmalen.
 
Meer informatie over het bol.com fulfilment center is hier te vinden en via deze link.
Beeldmateriaal is verkrijgbaar via deze link

Over bol.com
Bol.com is al sinds de opening in 1999 één van de populairste winkels van Nederland en België. Dankzij een breed assortiment, uitstekende service en winkelgemak kan bol.com rekenen op het vertrouwen van 7 miljoen klanten in Nederland en België. Dat klanten de winkel waarderen blijkt wel uit de vele awards die bol.com gewonnen heeft. Zo is bol.com in maart 2016 door de vakjury van de Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot ‘Beste Webwinkel van Nederland’. Daarnaast werd bol.com zowel in 2015 als 2016 door het publiek verkozen tot ‘Beste Online Warenhuis van Nederland’ en ‘Beste Webshop van België’. Met een assortiment van bijna 15 miljoen artikelen vinden al deze klanten steeds weer wat zij zoeken. Bol.com biedt het grootste assortiment binnen tientallen speciaalzaken waaronder boeken & ebooks in het Nederlands en andere talen, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, sieraden, horloges, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd en persoonlijke verzorging. Bol.com is onderdeel van Ahold.

 
Noot voor de redactie
Voor meer informatie neem contact op met: 

bol.com, afdeling PR 
Marjolein Verkerk / Patty Bouhuijs
T. +31 (0)88 712 4717
E. pr@bol.com
www.bol.com
pers.bol.com



LEWIS
Kirsten Spoelstra
T. +31 (0) 20 220 0220
M. +31(0)6 43 105 411
E. bolcom@teamlewis.com
            


Klik hier wanneer je geen berichten meer wenst te ontvangen

bol.com
Papendorpseweg 100
Utrecht, 3528 BJ
Netherlands

Add us to your address book