Copy
SHARE FESTIVAL
DIVENDRES 28 I DISSABTE 29 JUNY
POBLE ESPANYOL · BARCELONA

 
Becky G, C.Tangana, Lola Indigo, Don Patricio, Alfred García, Nil Moliner, Rayden i Carlos Sadness, protagonistes del Share Festival 2019.  
El festival celebra la seva segona edició aquest cap de setmana, 28 i 29 de juny, al Poble Espanyol de Barcelona repetint la fórmula de l'any passat, amb una programació festiva, urbana i pop-rock de primer nivell pensada per a tots els públics.

Durant tot el cap de setmana anirem penjant fotografies a la zona de premsa: 
FOTOGRAFIES SHARE FESTIVAL 2019

Aquest cap de setmana el divendres 28 i el dissabte 29 de juny arriba a Barcelona la segona edició del Share Festival. El festival comptarà amb un primer dia de programació més urbana (divendres 28 de juny) amb Becky G, C. Tangana, Lola Indigo i Do Patrici (últim artista que se suma a la programació); i un segon dia (dissabte 29 de juny) més pop-rock amb Alfred García i Nil Moliner al costat de Carlos Sadness i el raper Rayden, que també se sumen a la programació del festival. En el festival també actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer LucLoren i estarà presentat pels dj's de Los40, Víctor de la Torre, Neus González i Adrián Soler. A més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc nombroses activitats i accions solidàries, que expliquem més endavant.

El divendres 28 de juny estarà dedicat a la música urbana amb l'artista americana Becky G de cap de cartell. Becky G és la segona artista femenina més escoltada de Spotify i Youtube a Espanya, sent el seu senzill ‘Sin Pijama’ la cançó més escoltada en el 2018 en l'Estat Espanyol. Actualment és una de les artistes de reggaeton més populars del món i obrirà la seva gira europea al Share Festival. Un dels darrers èxits de l'artista ha sigut ‘Booty’, una cançó que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, un altre dels artistes que visitarà el festival.

C.Tangana
 està considerat l'artista trap més popular de l'Estat Espanyol. Actualment és l'artista español més escoltat a Spotify i Youtube, i tots els seus senzills i col·laboracions es transformen en èxits, com ‘Pa' llamar tu atención', 'Antes de Morime' en col·laboració amb Rosalia o 'Un veneno' en col·laboració amb el Niño de Elche, que ha arribat a més de 14 milions d'escoltes a Spotify en quatre mesos. 

El divendres també tindrem al festival a Lola Índigo que es va donar a conèixer gràcies al seu èxit 'Ya no quiero na’, que va ser número 1 de totes les llistes espanyoles a l'estiu del 2018. Al Share Festival, la mediàtica Lola Índigo (Mimi Doblas), farà ballar a tot el públic i vindrà a presentar el seu primer àlbum, que va sortir fa menys d'un mes. I finalment el raper Don Patricio, que, gràcies a la seva cançó 'Contando Lunares’, s'ha donat a conèixer al gran públic essent, durant dues setmanes consecutives, número u a Spotify.

El dissabte 29 de juny serà el torn del pop-rock d'Alfred García, la música festiva i mestissa de Nil Moliner, i el pop de Carlos Sadness Rayden. Alfred García vindrà al Share Festival a presentar el seu primer àlbum '1016', que s'ha convertit en l'àlbum espanyol amb més cançons en el top 100 de Spotify Espanya de tota la història. I ho farà envoltat d'amics, com Nil Moliner i la seva música vital i optimista. Moliner acaba de llançar dos nous singles 'El despertar' i 'Soldadito de hierro' y 'Mi religión', que formaran part del seu segon disc i que sortirà a la llum a principis de 2020, i és autor de la cançó ‘Que nos sigan las luces’ que, sota la interpretació d'Alfred García, ha arribat a ser disc d'or a Espanya. Serà un plaer veure'ls a tots dos compartir escenari al Share Festival amb Carlos Sadness i el seu pop galactropical (paraula que utilitza el propi Sadness per a definir el seu estil musical) i Rayden, el polifacètic raper, èxit de vendes amb el seu últim disc “Sinónimo".

Durant tot el cap de setmana tindran lloc accions solidàries en el recinte i el Share Festival promocionarà que es realitzin accions solidàries a través de la seva app. Estaran presents amb el seu stand les ONG,s Metges sense Fronteres, Creu Roja, Proactiva Open Arms, ACNUR, Jane Goodall Institute i Fundació Ivan Mañero. També hi haurà una recollida d'aliments per als nens de Guinea Bissau, Bumble finançarà 15.000 vacunes contra el tètanus i Tik Tok, per cada nou perfil creat en la seva App participant en el Challenge del ball de Share Festival, donarà 1 euro a Metges sense Fronteres. 

SHARE FESTIVAL
El festival vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. Per això el SHARE FESTIVAL és el primer festival que dóna l'opció al públic de guanyar una entrada gratuïta fent accions solidàries. En l'edició de l'any pasat es varen realitzar 15.000 accions solidàries a través de l'app del festival.
 
A l'app i al web del festival es proposen diversos reptes solidaris relacionats amb el canvi climàtic, la igualtat de gènere, els drets humans, l'educació i la fi de la pobresa extrema. Envianat Tuits, compartint continguts en Facebook, signant peticions online i escanejant codis QR, els assistents poden acumular punts que serveixin per a guanyar entrades gratuïtes per al festival i altres esdeveniments musicals, o emportar-se dues entrades al preu d'una.

Aquestes accions estan conjuntament organitzades amb Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistía International, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Médicos sin Fornteras, Fundació Ivan Mañero, Proactiva Open Arms, Tik Tok, Bumble i Teaming. 

Durant i després del festival es mesurarà i es presentarà l'impacte real que han aconseguit les accions dels assistents a la vida de milers de persones. És un festival pensat per a una generació nova plena de valors a la qual el festival vol donar veu i espai.

HORARIS DELS CONCERTS:

DIVENDRES 28 DE JUNY

Obrim portes: 17.30 horss
Don Patricio:: 19:00 -> 19:45 (45mn.)
Lola Indigo:: 20:15 -> 21:15 (60 mn.)
Becky G:: 21:45 -> 22:45 (60 mn.)
C. Tangana:: 23:15 -> 00:15 (60 mn.)
Brodas Bros.:: 00.15 -> 00.25 (10 mn.)
Dj Set Luc Loren:: 00.25 -> 01.00 (35 mn.)DISSABTE 29 DE JUNY

Obrim portes:: 18.30 hores
Rayden:: 19:30 -> 20:15 (45 mn.)
Nil Moliner:: 20:45 -> 21:45 (60 mn.)
Carlos Sadness:: 22:15 -> 23:15 (60 mn.)
Alfred Garcia:: 23:45 -> 01:00 (75 mn.)

SHARE FESTIVAL
28 I 29 DE JUNY
POBLE ESPANYOL (BARCELONA)

MÉS INFORMACIÓ:
www.sharefestival.org

LINK ZONA DE PREMSA

CONTACTE DE PREMSA:
Marta Suriol | Júlia Talarn 
marta@lacosta.cat | julia@lacosta.cat
629 84 81 87 | 670 80 80 33

 
SEGUEIX EL SHARE FESTIVAL A LES XARXES!
Copyright © 2017 - La Costa Comunicació, All rights reserved.

LA COSTA COMUNICACIÓ
Tallers 77, 2n 1a - Barcelona
www.lacosta.cat