Copy

FESTIVAL CARAB
Festival de Cultura Musical Independent de Barcelona · 15 i 16 de febrer (Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona)


ACREDITACIONS DE PREMSA

  
El Festival Cara•B anuncia les primeres confirmacions pels Showcases Cara·B x Movistar i l'Afterparty CaraB x ASTIN a la Sala Apolo
Bea Pelea i Aloha Bennets són les primeres artistes confirmades pels Showcases Cara·B x Movistar 2019, a falta de 4 noms més.

Els showcases són gratuïts amb invitació i fins a completar aforament; i les invitacions es poden recollir des de ja a les botigues Movistar.

El Festival Cara•B s'alia amb ASTIN i la Sala Apolo de Barcelona pel final de festa de cadascuna de les jornades amb Lyzza i Banana Bahía divendres i Putochinomaricón DJ Set i Bronquio en format LIVE dissabte.

 

El Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, escalfa motors en les seves setmanes prèvies amb els Showcases Cara•B x Movistar, traslladant a diferents punts de la ciutat part de les activitats de la seva cinquena edició. Les primeres artistes confirmades són Aloha Bennets i Bea Pelea, a falta de quatre per anunciar.

Dijous, 31.1.2019 a les 19.30h – ALOHA BENNETS
@ Botiga Movistar Gran de Gràcia 139
 
Dijous, 7.2.2019 a les 19.30h – BEA PELEA
@ Botiga Movistar Meridiana 267

AFTERPARTY CaraB x ASTIN 

Com a novetat, el Festival Cara•B s'alia amb ASTIN i la Sala Apolo de Barcelona pel final de festa de cadascuna de les jornades de la seva cinquena edició amb un cartell d'autèntic luxe: la Dj i vocalista brasilera Lyzza i el col·lectiu gallec de música urbana Banana Bahía divendres i Putochinomaricón DJ Set i Bronquio en format LIVE dissabte.

FESTIVAL CARA•B
FESTIVAL DE CULTURA MUSICAL INDEPENDENT DE BARCELONA
5ª edició

www.festivalcarab.com  
Entrades

ACREDITACIONS DE PREMSA

15 i 16 de febrer 2019
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona
(C/ de Sant Adrià, 20)

SEGUEIX EL FESTIVAL CARA•B A LES XARXES SOCIALS!
Contacte Premsa:

Anna Fernández | anna@lacosta.cat
933 103 888 – 666 436 481

www.lacosta.cat

Copyright © 2017 - La Costa Comunicació, All rights reserved.

LA COSTA COMUNICACIÓ
Tallers 77, 2n 1a - Barcelona
www.lacosta.cat