Copy
Najaar 2019
Nieuwsbrief - najaar 2019
Geachte heer, mevrouw <<Achternaam>>,

Alweer een nieuwsbrief van isoleermijnhuis.nu bij u in de mailbox. En niet zonder reden! 

Ik wil ten eerste graag een foutje goed maken van de vorige nieuwsbrief: een incorrecte vermelding van
de link van de Duurzaamheidcentrale.

Verder heb ik een actuele aankondiging: isoleermijnhuis.nu komt volgende week, weliswaar bescheiden, op televisie. Veel kijkplezier!
Ger en isoleermijnhuis.nu op televisie - zondag 13 oktober

Green Make Over is een programma van SBS6, waarin op humoristische wijze wordt getoond wat je in één dag kan doen in en rond je huis en tuin om méér wooncomfort te bereiken. Én met ook nog eens een lagere energierekening. Diverse ‘groene’ tips en tools passeren de revue. 

En laat dat nu precies zijn waar isoleermijnhuis.nu voor staat... het is dus niet zo verwonderlijk dat ondergetekende ook even in beeld komt tijdens de uitzending over de 'vergroening' van een woning in Woerden. 

Benieuwd naar de Woerdense uitzending?

 
Kijk op zondag 13 oktober, 16.25 uur naar Green Make Over, op SBS6. 
 
Duurzaamheidcentrale Nieuwkoop

Op het industrieterrein van Nieuwkoop is sinds twee jaar de Duurzaamheidcentrale gevestigd. Hier zijn een paar bedrijven gevestigd die zich met duurzaamheid bezig houden, maar ook is er een soort van permanente tentoonstelling van materialen:
  • diverse gevelisolatiematerialen
  • dakisolatie
  • vloerisolatie
  • voorbeelden van moderne verwarmingsmogelijkheden
  • zonnepanelen

Ga gerust eens kijken als u overweegt om verder te investeren in het verduurzamen van uw woning: www.duurzaamheidcentrale.nl
 
Nieuwe websites
Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest om de vier websites van isoleermijnhuis.nu samen te voegen tot één overzichtelijke website. Daar vindt u alle informatie over onze producten en diensten; niet alleen vloerisolatie, maar ook wand/muur- en dak/plafond-isolatie. 
Verder laat ik de belangrijkste onderwerpen van onze nieuwsbrieven erin zetten, zodat u die nog na kunt lezen. Neem eens een kijkje op:

www.isoleermijnhuis.nu.
En kent u www.vanhetgasaf.nu?
Deze website staat vol met tips en advies hoe u zo veel mogelijk het gasverbruik van uw woning kan verlagen. Dat begint met een goede isolatie!
Maar er is meer.... vanuit mijn passie voor duurzaamheid deel ik graag mijn kennis en ervaring.  
Heeft u opmerkingen, suggesties, vragen of wat dan ook, dan verneem ik die graag.
Tot een volgende keer!

Ger van der Zee

 

Sinds 9 maart 2018 ben ik officieel gecertificeerd door Insula Certificatie. Insula is dé autoriteit op het gebied van de bouw en isolatie. Men heeft mijn werk voor toelating een aantal keren gecontroleerd. Dat heeft geleid tot toelating. Ook sindsdien heeft men mijn werk een aantal keren gecontroleerd. Bevindingen tot nu toe? Alles goedgekeurd :-) 

Waarom vind ik certificatie belangrijk? Lees hier.

LinkedIn
Website
Copyright © 2019 Isoleermijnhuis.nu All rights reserved.

Contactgegevens:
Isoleermijnhuis.nu
Ger van der Zee
Dr. Dreeslaan 8
3445 CX  Woerden
06 24570970
ger@isoleermijnhuis.nu

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat Isoleermijnhuis.nu bij u in de kruipruimte(n) van uw woning het Tonzon vloerisolatiesysteem of Isobooster bodemisolatie heeft aangebracht. Of omdat u zich via onze website heeft ingeschreven.
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp