Copy
Najaar 2017
 

     Nieuwsbrief Najaar 2017

  • Van het gas af!
  • Informatie duurzaamheid in Rabo Groenwinkel in Woerden
  • Meldt u aan voor de Nationale Duurzame huizenroute! Op zaterdag 4 en 11 november.
  • Tips voor duurzame investeringen en gezond binnenklimaat.
  • Klanten werven klanten
  • Op zoek naar een duurzaam kado voor Sinterklaas of Kerst?
Geachte heer, mevrouw <<Achternaam>>,
Sinds het verschijnen van de zomernieuwsbrief is er het nodige gebeurd in de wereld: de omvang van het ijs van de Noordpool en de Zuidpool neemt nog veel sneller af dan eerder was vastgesteld. Warmte records worden gebroken; zo was ook afgelopen oktober een record-warme maand. 
Des te meer reden om aandacht te hebben voor duurzaamheid! 
Lees hier de hele nieuwsbrief op de site van Isoleermijnhuis.nu. Een beknopte weergave vindt u hieronder in deze mail.
Van het gas af!
Nederland moet van het gas af... Alleen hoe doen we dat? Als ervaringsdeskundige van mijn eigen huis en als professional weet ik dat het een hele toer is. Daarom heb ik de handen ineengeslagen met een aantal andere bedrijven in duurzaamheid om burgers en ondernemers hiermee te helpen. We zijn bezig om een informatieplatform te ontwikkelen zodat inzichtelijk wordt wat je kan doen om van het gas af te raken. De website Van het gas af is in ontwikkeling. Lees hier meer. Ik houd u op de hoogte!  
Rabo Groenwinkel in Woerden
In het Rabobank-filiaal aan de Voorstraat 81 in Woerden is een pop-up store ingericht met stands over duurzaamheid, vol met tips en mogelijkheden. Ook Isoleermijnhuis.nu is vertegenwoordigd met uitleg over vloer- en dak-isolatie, en met info over 'Vanhetgasaf'. U kunt vrijblijvend langs komen. Meer weten? Klik naar de gehele tekst. 
 
Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route stellen bewoners van (meer) duurzame woningen op zaterdag 4 en 11 november 2017 hun huis open en delen hun kennis en ervaringen.
Als klant van Isoleermijnhuis.nu heeft u ook ervaring met het aanbrengen van extra isolatie. Ik nodig u daarom ook van harte uit om uw huis aan te melden en anderen op weg te helpen in hun zoektocht naar het energiezuiniger maken van hun woning.

Meer informatie kunt u vinden op www.duurzamehuizenroute.nl. Hier vindt u ook de huizen in uw buurt, die meedoen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via email info@duurzamehuizenroute.nl of telefonisch via 0525-701193.
 

Tips voor duurzame investeringen 
Isolerende voorzetwand
Afgelopen zomer heb ik een concept ontwikkeld om koude buitenmuren aan de binnenzijde te isoleren door middel van een voorzetwand. Effectief, goedkoop en geweldige isolatie! Klik hier voor meer info.
 

Dakisolatie
De reflectiefolie isolatiedekens van Isobooster zijn uitermate geschikt voor het isoleren van daken. Kan ook door een handige doe-het-zelver aangebracht worden. Meer weten of aanschaffen? Neem contact op. 

Energiezuinige pompen
Heeft u nog een wisselstroompomp voor uw CV en/of vloerverwarming? De huidige gelijkstroompompen verbruiken veel minder energie! Lees meer op de site van de groene energiewinkel.


Tips voor een gezond binnenklimaat
Verstandig ventileren
Juist bij een goed geïsoleerde woning is bewust ventileren noodzakelijk. Wist u dat 2x15 minuten per dag voldoende is voor een slaapkamer? Zo houdt u de rest van de dag de warmte goed binnen. 

Pas op met haarden en houtkachels
Zorg voor voldoende zuurstof als u geniet van de gezelligheid van haard of kachel. Anders ligt een gevaarlijke koolmonoxide-vorming op de loer. De website van de brandweer geeft meer info en een leuke kenniskwis.
Klanten werven klanten - word ambassadeur!

Er is geen betere reclame dan mond-tot-mond-reclame van een tevreden klant... Wilt u mijn ambassadeur worden?
Daar heb ik € 50,-- voor over! 

Als u de naam en het adres van een belangstellende voor vloer- of dak-isolatie of voorzetwanden doorgeeft en er vervolgens een opdracht uit voortkomt, ontvangt u dit bedrag na uitvoering van het werk.

Lees hier hoe u mee kan doen! 
Duurzaam Sint- of Kerstkadootje
Of Zwarte Piet nou wel of niet zwart mag zijn/blijven en de Kerstman wel of niet bestaat, feit is dat er met Sinterklaas en Kerst nogal eens kadootjes worden gegeven.
Al eens overwogen om Tonzon radiatorfolie (voor achter tegen de radiator) of bandagefolie (voor om CV-leidingen heen) te geven? Zeer milieubewust, onbeperkt houdbaar en zeker een kado dat niet na enkele weken in de kliko verdwijnt of op Marktplaats te koop wordt gezet.

Bij mij goedkoper dan in de webshop van Tonzon: radiatorfolie € 10,= per pakje, bandagefolie € 15,= per pakje. Wel graag tijdig laten weten wat u wenst en in welke hoeveelheden. En wanneer u het uiterlijk in huis wilt hebben. Warm aanbevolen!


Met duurzame groet,
Ger van der Zee

Sinds begin 2017 ben ik officieel gecertificeerd door Insula Certificatie. Insula is dé autoriteit op het gebied van de bouw en isolatie. Men heeft mijn werk voor toelating een aantal keren gecontroleerd. Dat heeft geleid tot toelating. Ook sindsdien heeft men mijn werk een aantal keren gecontroleerd. Bevindingen tot nu toe? Alles goedgekeurd :-) 

Waarom vind ik certificatie belangrijk? Lees hier.

Copyright © 2017 Isoleermijnhuis.nu All rights reserved.

Contactgegevens:
Isoleermijnhuis.nu
Ger van der Zee
Dr. Dreeslaan 8
3445 CX  Woerden
06 24570970
ger@isoleermijnhuis.nu

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat Isoleermijnhuis.nu bij u in de kruipruimte(n) van uw woning het Tonzon vloerisolatiesysteem of Isobooster bodemisolatie heeft aangebracht. Of omdat u zich via onze website heeft ingeschreven.
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp