Copy
NIEUWSBRIEF 21 JANUARI 2022 Problemen met het lezen van de deze mail? Bekijk hem dan in je browser >
 
 
 
 

Dans jij mee op zaterdag 5 februari in Theater de Lievekamp in Oss? 

In ons jubileumjaar van Stichting Kanker in Beeld (25 jaar) lanceren wij een nieuw initiatief: Dansen voor je Leven. Dit gebeurt op zaterdag 5 februari 2022 met een gratis pilot workshop in Theater de Lievekamp in Oss. Naast zingen, spelen (improvisatietheater), beeldend werken  en schrijven brengen we nu muziek en beweging samen in Dansen voor je Leven. De workshop vindt plaats rond Wereldkankerdag (4 februari) waarop de impact van kanker centraal staat onder de slogan ’Kanker raakt iedereen, jou dus ook’.

Bij Dansen voor je Leven (improvisatie dans) kunnen deelnemers ervaren wat het lichaam nog allemaal (wel) kan en daar kracht uit putten. De deelnemers gaan min of meer op ontdekkingsreis. naar hoe eindeloos de mogelijkheden van je lichaam zijn in welke fase van de ziekte of levensperiode je ook zit. Het lichaam in beweging brengen en je laten meevoeren door de muziek werkt stimulerend, geeft je kracht en brengt veel vertrouwen in het eigen lichaam. Dans is een prachtige kunstvorm en is letterlijk de taal van het lichaam, een taal die iedereen verstaat én beheerst. Want voor deze improvisatiedans hoef je niet ontzettend lenig te zijn of per se een danspartner nodig te hebben.

‘Dansen is een combinatie van bewegen, muziek, sociale interactie, en uitdaging en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en naasten!’

Professor dr. Erik Scherder, voorzitter Comité van Aanbeveling st. Kanker in Beeld

De workshop is voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en wordt gegeven door Lobke van der Sanden. Lobke is opgeleid als docent dans en werkzaam als stadsprogrammeur bij Theater de Lievekamp in Oss. De afgelopen periode heeft zij met ons meegedacht over het ontwikkelen van Dansen voor je Leven. 

Programma
10.00 inloop met koffie en thee
10.30 Start workshop (inclusief pauze)
12.00 Einde workshop
12.30 Einde

> Aanmelden

NB De workshop is toegankelijk met een geldige QR-code en er wordt 1.5 meter afstand van elkaar gehouden.
Het is afhankelijk van de maatregelen of er catering beschikbaar is. 

 
 
 

Volg ons op social media

Kanker in Beeld is ook op social media te vinden. De laatste nieuwtjes, foto’s, verslagen van de bijzondere activiteiten of speciale acties vindt u op onze social mediakanalen. We zijn te vinden op FacebookLinkedInInstagram en Twitter.
 
 
Zingen voor je Leven Beelden voor je Leven Spelen voor je Leven Schrijven voor je Leven
> stuur door
Stuur de nieuwsbrief door naar familie of vrienden.
> uit­schrijven
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit.
> in­schrijven
De nieuwsbrief doorgestuurd gekregen?
Ontvang hem voortaan zelf.
 
  www.kankerinbeeld.nl
facebook twitter youtube youtube
 
U heeft zich opgegeven voor deze nieuwsbrief
 
Email Marketing Powered by Mailchimp