Copy
NIEUWSBRIEF augustus 2019 Problemen met het lezen van de deze mail? Bekijk hem dan in je browser >
 
 
 
 

Primeur!


Kanker in Beeld heeft een promotiefilmpje gemaakt voor Spelen voor je Leven  (improvisatietheater). Acteur Gijs Scholten van Aschat en Regisseur Peter de Baan hebben meegewerkt aan een interview met een van onze Spelers. Het filmpje geeft een prachtige impressie van wat Spelen bij één van onze groepen voor je kan betekenen.
> klik hier

 
 
 

Fantastische erkenning

Waar Kanker in Beeld erg blij mee is. Een aanvraag van Kanker in Beeld bij het MenzisFonds is gehonoreerd. Het ingediende project Zingen voor je Leven was één van de vijf geselecteerden. Op 25 juni heeft ere-bestuurslid Jan Vos van Marken een cheque van € 10.000 in ontvangst mogen nemen uit handen van directeur Commercie Gijs Rotteveel (rechts) en een ledenraadslid (links).
> lees verder
 
 
 
 
   

We vieren feest!

Op zondagmiddag 22 september viert het koor Zingen voor je Leven Twente feest! En er valt heel wat te vieren! 5 jaar geleden werd het koor in samenwerking met het inloophuis ‘het Nije Huis’ te Hengelo opgericht. Wat zijn we blij dat we ons jubileum kunnen gaan vieren en daarna met elkaar weer verder blijven zingen!’ 
> lees verder
 
 
 
 

Uitbreiding Schrijven voor je Leven netwerk: Hilversum & Woerden 

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat er op twee extra plaatsen in het land nu ook Schrijven voor je Leven workshops worden gehouden. Het vernieuwde format van deze Schrijven voor je Leven workshops is bedoeld voor mensen die zelf of als naastbetrokkene te maken hebben (gehad) met kanker. De serie bestaat uit twee op zichzelf staande modules (A en B), van elk vier sessies van 2,5 uur.
> interesse, meer weten of aanmelden: klik hier
 
 
 

Save the date!

Op 16 november wordt de jaarlijkse deskundigheidsdag van Kanker in Beeld gehouden in het Viore Centrum voor mensen die leven met kanker in Hilversum. Deze dag is bedoeld voor de professionele stembevrijders, beeldende vakprofessionals, koordirigenten, theatermakers, schrijftrainers, kunstenaars en de coördinatoren / besturen werkzaam binnen één van de projecten die vallen onder de vier pijlers van Kanker in Beeld.
> lees verder
 
 
 

Medewerking aan het vaktijdschrift NVPO

Om meer landelijke bekendheid te genereren is samenwerking gezocht met het vaktijdschrift NVPO, bestemd voor psychosociale hulpverleners waaronder creatief therapeuten die bekend zijn met onze doelgroep en als verwijzers kunnen (gaan) optreden. Op de voorkant van het blad wordt in 2019 drie keer een ‘beeldend werk’ van een deelnemer Beelden voor je Leven geplaatst.
> lees verder
 
 
 

Word Vriend van Stichting Kanker in Beeld

Wist je dat je ook Vriend kan worden van Kanker in Beeld? Als je Vriend bent, steun je onze activiteiten met een vaste jaarlijkse bijdrage. Vrienden zijn altijd welkom bij één van onze projecten in het land. Zelf kijken waar Kanker in Beeld voor staat en de kracht van de activiteiten van onze pijlers ervaren, dan zie je direct waar je donatie aan wordt besteed. Je kunt al Vriend worden vanaf slechts € 25,- per jaar. 
Draag je Kanker in Beeld en onze initiatieven een warm hart toe, mail je gegevens naar info@kankerinbeeld.nl en word ook onze Vriend!
 
 
 

Waar zijn we de komende tijd te vinden:

 • Nieuw Schrijven voor je Leven Woerden: 
  Data module A: 17 september, 1 oktober, 15 oktober en 29 oktober 2019 – dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. 
 • Dinsdag 17 september: Zingen voor je Leven Ede viert een feestje (10-jarig bestaan)! 
 • Zondag 22 september: 5-jarig jubileum Zingen voor je Leven Twente (voorheen Hengelo) viert feest in de kapel van de Zwanenhof te Zenderen. (besloten evenement)
 • Vrijdag 27 september: Zingen voor Leven Haarlemmermeer zingt vanaf 14.30 uur in het verzorgingshuis Westerkim in Nieuw-Vennep.
 • Zondag 29 september: 10-jarig jubileumconcert Zingen voor je Leven Leeuwarden om 15.00 uur in het kerkje in Huizum.
 • Zaterdag 12 oktober 2019 : Zingen voor je Leven Zwolle viert haar 10-jarig jubileum. (besloten evenement)
 • Zondag 13 & 20 oktober: Het Zingen voor je Leven koor Maastricht verzorgt een optreden tijdens een goed-doel-concert. 
 • Zaterdag 19 oktober: Regionale Korendag Zuid in De Lindenberg in gaststad Nijmegen.
 • Nieuw Schrijven voor je Leven Hilversum: 
  Data: 29 okt, 12 nov, 26 nov, 10 dec 2019 – dinsdagmiddag van 14.00-16.30 uur 
 • November: 10-jarig jubileumconcert Zingen voor je Leven Almere.
> meer informatie en aanmelden/reserveren
 
 
 

Volg ons op social media


Kanker in Beeld is ook op social media te vinden. De laatste nieuwtjes, foto’s, verslagen van de bijzondere activiteiten of speciale acties vindt u op onze social mediakanalen. We zijn te vinden op Facebook, Twitter en YouTube.
> aanmelden Facebook
 
 
Zingen voor je Leven Beelden voor je Leven Spelen voor je Leven Schrijven voor je Leven
> stuur door
Stuur de nieuwsbrief door naar familie of vrienden.
> uit­schrijven
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf u dan hier uit.
> in­schrijven
De nieuwsbrief doorgestuurd gekregen?
Ontvang hem voortaan zelf.
 
  www.kankerinbeeld.nl
facebook twitter youtube
 
U heeft zich opgegeven voor deze nieuwsbrief
 
Email Marketing Powered by Mailchimp