Copy
Du har fått detta nyhetsbrev för att du är registrerad som Holy Fire® Karuna Reiki®master hos oss. Längst ner på sidan finns länkar för att byta adress och för att avregistrera sig.
 

Info till dig
som är Holy Fire® Karuna Reiki®master


Holy Fire® är nu ett registrerat varumärke

Namnet Karuna Reiki® har länge varit skyddat som ett registrerat varumärke, men nu gäller det även Holy Fire®. Så nu ska ® (symbolen för registrerat varumärke) placeras efter Holy Fire® vid all marknadsföring. Där det är lämpligt bör också följande information finnas längst ner på sidan: Holy Fire® och Karuna Reiki® är inregistrerade varumärken av William Lee Rand.

Varumärkesskyddet innebär att begreppet Holy Fire® endast får användas för detta helandesystem, vilket inkluderar Holy Fire® Karuna Reiki® och Holy Fire® Usui Reiki. Vid undervisning ska man hålla sig till grundstrukturen enligt manualerna med upplevelser, placeringar, tändningar, m.m. samt endast hålla fysiska kurser. Distanskurser kan fungera till viss del men de skapar inte det optimala och ingår därför inte i Holy Fire®-systemet. Läs mer om vad William skrivit om distanskurser här.

Förenklad registrering Holy Fire® Karuna Reiki®master 
Registreringssystemet för Holy Fire® Karuna Reiki®master har nu blivit förenklat. När läraren köper manualer följer det med diplom. Förut har sigillen kommit i efterhand när eleven undertecknat registreringsformuläret. Så lärarna har fått posta sigill och registreringsnummer till eleverna efter kursens slut.

Nu kommer även sigillet att följa med diplomet. Alltså är det endast registreringsnummer som kommer senare, vilket blir lättare att förmedla i efterhand.

Notera att det nu finns tre olika registreringsformulär för vardera nivå av Holy Fire®. Du finner dem längst ner på sidan om Holy Fire® Karuna Reiki®.

Uppgradering till Holy Fire® III
Du som är Holy Fire® eller Holy Fire® II KarunaReiki®master kan uppgradera till Holy Fire® III på en 3-timmars workshop. Holy Fire III handlar om att återfinna sitt autentiska jag och släppa det kulturella jaget. Uppgradering medför även en viktig förenkling av Holy Fire®-systemet genom att masterkursens tändningsförberedelse tas bort. I stället ersätts den av ytterligare en tändning, så att det blir totalt fyra tändningar.
Mer info om Holy Fire®, Holy Fire® II och Holy Fire® III.
Nästa tillfälle för uppgradering i Göteborg:
Måndag 17 juni kl 18.00 


Manualer för Holy Fire® III
William håller på med uppdatering av mastermanualerna för Holy Fire® III Usui Reikimaster och KarunaReiki®master. Det tog längre tid än beräknat, så enligt hans senaste besked bör det vara klart i juni. Det innebär att de svenska översättningarna kan komma i höst/vinter. Tills dess används manualerna för Holy Fire® II tillsammans med den kompletterande manualen för Holy Fire III. När du köpt ett exemplar av den får du sedan kopiera den för att komplettera Holy Fire II-manualerna. Du kan ge hela manualen till elever som uppgraderas till Holy Fire® III Karuna Reiki®. Håller du kursen Holy Fire® ART/Reikimaster utesluter du sidorna som berör Karuna Reiki®. 

Varma hälsningar
Gun & Peter
Svenska Centret för Holy Fire® Karuna Reiki®
www.secourong.com/kurser-moten/holy-fire-usui-reiki
www.secourong.com/kurser-moten/karunareiki-master

Secourong på Facebook
secourong.com
Epost
Copyright © 2019 Secourong Förlag & Energibehandlingar

Vill du få informationsutskicken till en annan adress? 
Ändra adressuppgifter 
Vill du inte ha fler informationsutskick? 
Avregistrera dig från informationsutskick


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Reiki-kliniken & Secourong Förlag · Vegagatan 1 · Göteborg 41311 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp