Copy
NIEUWSBRIEF ICTS GROUP - JULI 2019
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Nieuw kantoor voor ICTS Rusland
  • Lange termijn samenwerking tussen Beweship en ICTS Group
  • ICTS Polen neemt deel aan Truck Forum 2019 in Warschau
  • In the spotlight: DACHSER Netherlands B.V.
  • Massimo Dodoni wint ICTS Classics drie maal op rij!
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief 
Like en volg ons op Facebook en LinkedIn
Nieuw kantoor voor ICTS Rusland

Eind mei 2019 opende ICTS Rusland haar nieuwe kantoor in Moskou. Het kantoor bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het vliegveld, waarmee deze centrale nieuwe kantoorlocatie de expansiestrategie van ICTS om Oost - West Europese transport routes af te dekken, een verdere boost geeft. 

Contacteer ICTS Rusland per mail: ru@icts-group.eu of bel: +7 (499) 340-11-79

Van links naar rechts: 
Jan Coene, President en CEO ICTS Group
Vadim Kuznetsov, Managing Director ICTS Rusland en Belarus
Svetlana Ifanova, Operations Manager ICTS Rusland en Belarus
Natalia Gosk, Rental Manager ICTS Polen
Joop Roijakkers, Managing Director ICTS Nederland
Johan de Coster, Chairman ICTS Group
Lange termijn samenwerking tussen Beweship en ICTS Group

Beweship is een solide lange termijn partner voor ICTS Group. ICTS' missie is te zorgen voor vele 'zonnige dagen' voor Beweships dagelijkse transport operatie met ICTS trailers.

Beweship, opgericht in 1957, is een van de grootste logistieke en vrachtvervoersbedrijven in Finland in privé handen. Naast Finland en Polen heeft Beweship ook vestigingen in Estland, Letland en Hongarije.

www.beweship.com

Foto links, van links naar rechts: 
Bengt Westerholm (CEO Beweship Group) en Juliusz Lewandowski (CEO Beweship Polen) bij een van hun ICTS trailers op een zonnige dag in Gdynia, Polen.

Foto rechts: 

Juliusz Lewandowski en Stefan Sciancalepore. 
ICTS Polen neemt deel aan Truck Forum 2019 in Warschau
Op 30 mei 2019 vond Truck Forum 2019 plaats in Warschau. Truck Forum wordt beschouwd als het grootste zakelijke evenement voor de transport sector in Polen. 

Truck Forum gaf de mogelijkheid om tientallen besluitvormers van grote transportbedrijven in retail en productie te ontmoeten, zoals Carrefour, Bricomarché, Knauf en Coca Cola.

ICTS Polen participeerde deze editie voor de eerste keer als exposant, wat de ambitie om 'new business' mogelijkheden te ontdekken en de ICTS naam verder in de Poolse markt te zetten, reflecteerde. ICTS Group werd vertegenwoordigd door Stefan Sciancalepore, Managing Director van ICTS Polen.
 
Neem contact op met ICTS Polen per mail: pl@icts-group.eu of bel: +48 46 862 12 89.

www.forum.truck-business.pl/
In the spotlight: DACHSER Netherlands B.V.
Facts and figures

Bedrijf: DACHSER Netherlands B.V.
Gesprekspartner: Cor Derksen, Fleet Manager DACHSER Zevenaar.
Website: www.dachser.nl
Aantal medewerkers: wereldwijd 30.600 medewerkers, in Nederland zo’n 480.
Materieel: In het distributiegebied van Zevenaar rijden dagelijks zo’n 250 voertuigen. Deze worden ongeveer op fifty-fifty basis ingezet in de domestic distributie en de dagelijkse export lijndiensten naar diverse Europese bestemmingen.
Werklocaties: In Nederland 6, wereldwijd 400 locaties.

 “Hoe kunnen we jullie core business het beste omschrijven?”
“Onze core business is groupage logistiek. Hierbij vervoeren we samengestelde vrachten, dus het ophalen van pallets van verscheidene afzenders voor verschillende bestemmingen. In onze magazijnen worden deze zendingen gegroepeerd en daarna in vaste lijndiensten verladen naar alle Europese DACHSER vestigingen. Zij dragen vervolgens zorg voor de ‘last mile’ distributie. 

Het voordeel voor de klant is een optimale prijs vanwege de combinatie met andere goederen. En op onze beurt kunnen we efficiënt rijden met dit groupage systeem, met optimaal beladen vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij op een duurzame manier vaste, korte looptijden realiseren. Wij zijn Europa’s grootste logistiek dienstverlener in groupage. Daarnaast verwerkt onze business line ´Cargoplus´ alle door-tot-door zendingen. Volle trailerladingen of deelladingen, direct van afzender naar ontvanger.”
 

“Noem eens een uniek aspect aan jullie bedrijf?”
“Het sterk, nauwsluitende DACHSER netwerk van 400 eigen vestigingen in 44 landen maakt dat we altijd dicht bij de klant aanwezig zijn. En daarnaast hebben we een strakke uniforme werkwijze en een volledig, eigen ontwikkeld, IT gestuurd proces.“

 

“Jullie hebben bij ICTS Group voor Full-Service box-trailers voor zowel korte- als lange termijn gekozen. Waarom?”
“ICTS is een lange termijn partner voor ons. Al sinds 2008 rijden er ICTS trailers in DACHSER huisstijl rond naar tevredenheid. Daarnaast is ICTS flexibel; zowel bij ad-hoc vragen naar extra materiaal op korte termijn, maar ook qua levering vanuit of op verschillende locaties.”

 


 


“Wat houdt ‘goed Fleet Management’ volgens jou in?”
“Op tijd schakelen op basis van de behoefte. Uit ervaring kennen we onze periodieke pieken en door vroegtijdig te anticiperen op deze verschillende behoeften in onze vloot, kunnen we ons materiaal zo efficiënt mogelijk benutten. Dit zien wij als goed vlootbeheer.”  

 

“Wat vind je het meest enerverende stuk aan je baan als Fleet Manager?”
“Ik heb een passie voor rollend materieel. Het toezicht hierop vind ik zeer belangrijk, of het nou eigendom of van externe partijen is, is daarbij niet belangrijk voor mij. Van onregelmatigheidsmeldingen, APK en de benodigde papieren tot de uitstraling van chauffeurs in DACHSER kledij: alles moet in orde zijn.”

 

“Waarin maakt DACHSER het verschil in haar vlootbeheer ten opzichte van andere partijen?”
“Wij zetten al het trekkend materieel vanuit externe partijen in, waardoor wij ons op onze core business van groupage kunnen richten. We hebben volle aandacht voor alle units in gebruik, we maken daarbij geen verschil tussen geleased of eigendom. Onze uitstraling op de weg moet netjes zijn, want een klant mag hierin geen verschil ervaren. Het gaat om het visitekaartje dat DACHSER achterlaat. Verder heeft DACHSER een eigen ontwikkeld geautomatiseerd ‘yard management systeem’ wat fantastische prestaties levert. Dit systeem regelt de bewegingen van alle eenheden op het eigen terrein.”

 

“Welke verdere doelstellingen heeft DACHSER?"
Wij willen de beste groupage vervoerder in Europa blijven. We werken continu aan een optimalisatie van de goederenstromen samen met de minst milieubelastende middelen, zodat we ook in de toekomst duurzaam blijven opereren. De finale doelstelling blijft natuurlijk om onze relaties volledig tevreden te houden omdat de totale logistieke keten in onze vertrouwde en ervaren handen is gegeven.”

Massimo Dodoni wint ICTS Classics drie maal op rij!
Voor het derde opeenvolgende jaar heeft Mr. Massimo Dodoni (Kögel) de ICTS Classics 2019 gewonnen op het Zandvoort race circuit (Nederland), dit jaar met Mr. Awes Botello (Ambrogio) als co-driver, in een witte Fiat 1500 uit 1962.

Massimo won al eerder in 2017 en 2018 met Mr. Thomas Eschey (Kögel) als co-driver, op Goodwood (UK) met een Morris Minor Traveller uit 1957 en op het Imola (Italy) race circuit met een Fiat 124 Spider America uit 1976. Van harte proficiat!
 

~
De ICTS Classics is een platform waar Transport & Logistieke bedrijven elk jaar een aantal dagen samenkomen om elkaar te ontmoeten terwijl ze genieten van klassieke auto's.
~

VERHUUR

Read more...
WERKPLAATSEN

Read more...
FIELD SERVICES

Read more...
Copyright © 2019 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
nl@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list