Copy
NEWSLETTER ICTS DECEMBER 2018
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Samenwerking met De Menken keuken in Nederland
  • Clip Group, nieuwe klant in Polen
  • Europa Worldwide Group bezoekt ICTS in Zeebrugge, België
  • Kerstwensen
  • Website www.icts-group.eu
Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief 
Like en volg ons op Facebook en LinkedIn
Samenwerking met De Menken keuken in Nederland

De Menken keuken is een familiebedrijf dat ongeveer 40 jaar geleden werd opgericht door Alex Menken, één van de 11 zonen van de grote familie Menken. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de tweede Menken-generatie.
 
Al vier decennia lang levert De Menken keuken voedingsmiddelen aan vrijwel alle grote retail-, horeca- en cateringbedrijven in Nederland. Het brede assortiment salades, sauzen en vleeswaren wordt met name onder private label en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever vervaardigd.
Foto: Marnix Schrakamp, Logistiek Manager De Menken keuken (links) en Frank Kroon, Sales Manager ICTS B.V. (rechts)

Omdat november en december de drukste maanden van het jaar zijn, zijn De Menken keuken en ICTS een samenwerking aangegaan met betrekking tot extra koeltrailers. Deze trailers worden ingezet voor distributie in Nederland tijdens het drukke kerstseizoen.
Clip Group, nieuwe klant in Polen

ICTS SP z.o.o. tekende een huurovereenkomst met Clip Group voor de huur van 7 nieuwe CIMC Multi Chassis. In december 2018 werden de chassis afgeleverd aan de Intermodal Container Terminal in het Poznan-gebied in Polen.
Clip Group is een logistiek dienstverlenend bedrijf dat in 2008 is opgericht om diensten aan te bieden aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Clip Group bouwde, exploiteert en bezit onder andere Intermodal Container Terminals.
 
Europa Worldwide Group bezoekt ICTS in Zeebrugge, België

Europa Worldwide Group en ICTS Group zijn in gesprek om synergieën en samenwerkingsmogelijkheden tussen beide partijen te verkennen.
Op 5 december 2018 verwelkomde Christophe Deboo (rechts), Sales Director bij ICTS, Stuart Kirk (links), Transport en Fleet Manager van Europa Worldwide Group, in het kantoor in Zeebrugge, België.
 
Eerder dit jaar kocht Europa Worldwide Group één van de grootste private transport- en logistieke bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Continental Cargo Carriers, met het hoofdkantoor in Oostende,  gelegen op slechts 30 minuten van het ICTS-terrein in Zeebrugge.
 
Kerstwensen
 
Bedankt voor uw blijvend vertrouwen en loyaliteit het afgelopen jaar en we verheugen ons op een voortzetting van de samenwerking in 2019! We wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Aan de gewaardeerde ICTS klanten, denkt u eraan dat onze kantoren en werkplaatsen gesloten zijn tussen Kerst en Nieuwjaar. In het geval van urgentie, bel +32 50 546319 of mail naar info@icts-group.eu
VERHUUR

Read more...
WERKPLAATSEN

Read more...
FIELD SERVICES

Read more...
Copyright © 2018 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
info@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list