Copy
Nieuwsbrief ICTS Group - November 2019
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • DFDS en ICTS werken samen! 
  • Naast Nederlandse ook Belgische keuring in Zeebrugge.
  • DFDS en Europa Worldwide Group huren nieuwe Van Hool box trailers.
  • Ontvang gratis uw bureau kalender voor 2020!
ICTS Group op Facebook en LinkedIn

DFDS en ICTS werken samen! 

DFDS, één van Europa’s toonaangevende Transport en Logistics bedrijven met hoofdkantoor in Denemarken, heeft zowel lange als korte termijn ICTS huurtrailers in haar vloot. Anderzijds gebruikt ICTS de werkplaats van DFDS in Vlaardingen, Nederland wat betreft keuring, onderhoud en reparatie van haar eigen vloot. 
 
Leon van Campen, TSW & Asset Manager DFDS Seaways B.V. bezocht in dit verband Christopher Mascaux, Fleet Manager ICTS op dinsdag 29 oktober te Zeebrugge.
Na het bespreken van het voorbije jaar werden de tarieven voor 2020 vastgelegd en kijken beide bedrijven uit naar een nog betere samenwerking!

Van links naar rechts: 
Leon van Campen, TSW & Asset Manager DFDS Seaways B.V.
Christopher Mascaux, Fleet Manager ICTS

Naast Nederlandse ook Belgische keuring in Zeebrugge.

Op vraag van de klant keurt ICTS binnenkort ook Belgische truck & trailers in haar vestiging te Zeebrugge. Klanten uit de Zeebrugse transportzone kunnen nu lokaal keuren. Dit vermijdt shunt kosten, tijd, en is vooral milieu vriendelijk.

De nieuwe keurstraten zijn medio 2020 operationeel. Naast de reeds bestaande APK straat, waar ICTS dit jaar meer dan 3.000 trailers met Nederlands kenteken keurt, worden dan ook truck & trailers met Belgisch kenteken ‘in-house’ technisch gekeurd.

DFDS en Europa Worldwide Group huren nieuwe Van Hool box trailers.

Vrijdag 15 november 2019 nemen DFDS en Europa Worldwide Group nieuwe Van Hool boxen in huur. ICTS heeft goede ervaring met de Van Hool box trailers. Zoals U kan zien op de foto’s zijn onderaan beide wanden metalen stootbanden voorzien.
Daardoor worden dure schades vermeden.
DFDS bedient met haar uitgebreide transportdiensten, containertransport, trailermogelijkheden en branchespecifieke expertise een grote verscheidenheid aan bedrijfstakken. Vanuit meer dan 30 internationale kantoren biedt zij een reeks gespecialiseerde uitrustingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften, van ophalen tot eindbestemming.
Voor meer informatie, bezoek www.dfds.com


Europa Road, de wegtransport divisie van Europa Worldwide Group, biedt standaard of express groupage logistiek aan voor zowel volle- als deelladingen tussen het Verenigd Koninkrijk en het vasteland in Europa. Europa Worldwide Group is een van de grootste transport en logistieke bedrijven van het VK onder privé eigendom.  
Voor meer informatie, bezoek www.europa-worldwide.com

Ontvang gratis uw bureau kalender voor 2020!

Klik op de volgende link om geheel gratis een praktische en mooie ICTS kalender 2020 voor op uw bureau te ontvangen!
 
TRAILER VERHUUR

Lees meer...
WERKPLAATSEN

Lees meer...
FIELDSERVICES

Lees meer...
Email
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2019 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
nl@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list