Copy
Nieuwsbrief ICTS Group - Oktober 2019
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • ICTS verhuurt chassis' aan Balticon in Polen
  • Move Intermodal bezoekt ICTS in Zeebrugge, België
  • ICTS Rusland in onderhandeling met MosClimat LLC
  • Samenwerking tussen ICTS werkplaatsen in de Benelux
ICTS Group op Facebook en LinkedIn

ICTS verhuurt chassis' aan Balticon in Polen

ICTS in Polen heeft een lange-termijn contract getekend met Balticon. Balticon, vooral bekend in het noorden van Polen, is een gewaardeerd bedrijf op gebied van container verhuur en container verkoop met aanvragen voor verscheidene industrieën. Balticon is gespecialiseerd in moderne koelcontainers. 

Balticon’s logistieke afdeling transporteert containers tussen havens van zenders en ontvangers, zowel over de weg als over het spoor. Balticon trucks, samen met ICTS’ multifunctionele container chassis, zullen te zien zijn in de havens van Gdańsk en Gdynia. Het hoofdkantoor van ICTS Polen is tevens gestationeerd in Gdynia. 

Bezoek www.balticon.pl/en/ voor meer informatie over Balticon.

Move Intermodal bezoekt ICTS in Zeebrugge, België

In het kader van de samenwerking tussen Move Intermodal en ICTS Group, bezochten 15 medewerkers van Move Intermodal, inclusief CEO Luc Driessen, eind september ICTS in Zeebrugge, België. Move Intermodal en ICTS zijn partners op gebied van trailerverhuur en service van lichtgewicht chassis en wissellaadbakken.

Move Intermodal is een toonaangevende leverancier van intermodale logistieke oplossingen. Met 250 werknemers in zeven verschillende landen en met ongeveer 2500 laadeenheden, 135 vrachtwagens en 60 treinen per week, organiseert Move Intermodal meer dan 1000 bewegingen per dag in heel Europa. Move Intermodal heeft een jaaromzet van meer dan 82 miljoen euro met haar hoofdkantoren in Genk, België en Novara, Italië.

Voor meer informatie over Move Intermodal, bezoek www.move-intermodal.com

ICTS Rusland in onderhandeling met MosClimat LLC

ICTS in Rusland heeft vanuit haar nieuwe kantoor in de regio Moskou de ontwikkeling van een nieuwe transport business onderhandeld met MosClimat LLC. Hiervoor ontving ICTS bezoek van Mr Ilya Yanson, General Manager van MosClimat LLC.

MosClimat LLC specialiseert zich in klimaatsystemen en is actief in de hele Russische Federatie. Het hoofdkantoor bevindt zich in Moskou. 

Voor meer informatie over het bedrijf, bezoek www.lmc.ru  
Van links naar rechts: 
Vadim Kuznetsov, Managing Director ICTS Rusland en Belarus
Ilya Yanson, General Manager MosClimat LLC
Svetlana Ifanova, Operations Manager ICTS Rusland en Belarus

Samenwerking tussen ICTS werkplaatsen in de Benelux

Met meer dan 40 personen uit zowel België als Nederland, hielden de medewerkers van de ICTS Group werkplaatsen gezamenlijke vergaderingen in Zeebrugge (BE), Antwerpen (BE) en Rotterdam (NL) om gemeenschappelijke kennis en ideeën te delen.

De verschillende werkplaatsen en magazijnen werden bezocht en er werden toespraken en sparring-sessies gehouden om een nog groter bewustzijn en gedeelde werkroutines tussen de verschillende activiteiten per land te creëren.
 
Ga voor meer informatie over de werkplaatsactiviteiten van ICTS Group naar: www.icts-group.eu/nl/werkplaatsen/de-werkplaats-activiteiten
TRAILER VERHUUR

Lees meer...
WERKPLAATSEN

Lees meer...
FIELDSERVICES

Lees meer...
Email
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2019 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
nl@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list