Copy
Nieuwsbrief ICTS Group - December 2019
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • 2XL/ECS verlengt jarenlange samenwerking met ICTS.
  • Anterist+Schneider en ICTS ook partners in 2020.
  • Gist ‘piekt’ met extra ICTS koeltrailers.
  • Ontvang gratis uw bureau kalender voor 2020!
  • Prettige feestdagen!
ICTS Group op Facebook en LinkedIn

2XL/ECS verlengt jarenlange samenwerking met ICTS.

Marc Lanckriet, lid van de Raad van Bestuur van 2XL/ECS, en Jonas Van Den Broucke, technisch verantwoordelijke voor de 2XL/ECS vloot, bezochten op maandag 18 november 2019 ICTS in Zeebrugge. Jan Petrusson, verantwoordelijk voor de werkplaatsen van ICTS en Christopher Mascaux, verantwoordelijk voor de ICTS vloot, de field services en de onderhoudscontracten voor derden, gaven uitleg over de verwezenlijkingen in 2019 en de uitdagingen voor 2020. 

ICTS is de 'preferred supplier' wat betreft het onderhoud van de 2XL/ECS vloot die meer dan 2.000 trailers telt. Zowel koelers als box trailers, schuifzeiltrailers of chassis' vinden op regelmatige basis hun weg naar de werkplaatsen van ICTS. Op het einde van de vergadering besloten beide partners de jarenlange succesvolle samenwerking verder te zetten.

Van links naar rechts: 
Jonas Van Den Broucke, Marc Lanckriet, 2XL/ECS
Jan Petrusson, Christopher Mascaux, ICTS
ECS European Containers en 2XL zijn twee belangrijke spelers in de Europese logistiek met Belgische roots. ECS heeft een focus op palettenvervoer per gestandaardiseerde volle container van en naar Groot-Brittannië, Ierland en het Europese continent.
2XL staat sterk in warehousing en geïntegreerde logistieke diensten voor bedrijven actief in de EU en Groot-Brittannië. In 2017 maakten de bedrijven bekend hun krachten te gaan bundelen waarbij 2XL werd opgenomen in de groep ECS European Containers.
De nieuwe groep biedt daarmee een compleet dienstenpakket aan voor intermodaal transport, warehousing en duurzame logistieke oplossingen voor de geïntegreerde supply chain. 

Voor meer informatie, bezoek www.ecs.be/en en www.2xl.be/en/

Anterist+Schneider en ICTS ook partners in 2020.

Op 14 november 2019 werd Geert De Jonckheere van Anterist+Schneider bezocht door Christophe Deboo van ICTS. 
Er vond een review over 2019 plaats, en de voortzetting van de jarenlange samenwerking werd voor 2020 door A+S bevestigd.

ICTS is hoofdleverancier van trailerverhuur voor A+S, welke zowel lange-termijn als korte-termijn trailers van ICTS afnemen. Naast 60 lange-termijn standaard huckepack trailers huurt A+S gemiddeld 20 korte-termijn trailers extra, met zelfs pieken tot 50 stuks. Ook huren zij andere ICTS trailer types op korte-termijn, zoals mega trailers en coil trailers.

Flexibiliteit en snelle service zijn voor A+S zeer belangrijk. Alle trailers worden door hen onbemand verscheept naar het VK en terug. Daarbij is de ICTS serviceverlening op de kaai, alsmede de werkplaats dichtbij de haven, een grote troef. ICTS is verheugd dat Geert De Jonckheere het vertrouwen in ICTS wederom heeft uitgesproken en ziet toe op een vruchtbare verdere coöperatie. 

Van links naar rechts: 
Geert De Jonckheere, Anterist+Schneider
Christophe Deboo, ICTS

Gist ‘piekt’ met extra ICTS koeltrailers.

Gist Nederland, als onderdeel van Gist Limited uit het Verenigd Koninkrijk, zet extra ICTS koeltrailers met telematica in tijdens drukke periodes.
 
De ICTS koeltrailers worden in december 2019 en januari 2020 gebruikt ten behoeve van een van de grotere Gist klanten, Marks en Spencer, welke naar de kerst toe een piek heeft in volumes. Gist Nederland, in samenwerking met Gist Limited, verzorgt de trailers welke voor een periode van 6 weken worden ingezet voor winkeldistributie vanaf de distributiecentra van Gist in het Verenigd Koninkrijk.
 
Joost Booij, Supply Chain Manager Gist Nederland, vertelt over de relatie tussen Gist en ICTS:
“Gist werkt al sinds 2010 met ICTS om onze piekperiodes op te vangen, maar de relatie gaat zelfs nog jaren verder terug. Door deze jarenlange ervaringen over en weer is een uitermate prettige samenwerking ontstaan waarbij ICTS precies weet wat wij verwachten. ICTS kan ook altijd aan deze vraag voldoen. “

 
Met 23 vestigingen en ruim 5000 medewerkers in totaal, richt Gist, de logistieke tak van moederbedrijf de Linde Group, zich op transport, warehousing & order picking van food, non-food & horti (bloemen en planten). Gist Nederland rijdt voornamelijk transport routes tussen Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Voor meer informatie, bezoek www.gistworld.com

Ontvang gratis uw bureau kalender voor 2020!

Klik op de volgende link om geheel gratis een praktische en mooie ICTS kalender 2020 voor op uw bureau te ontvangen!
 

Prettige feestdagen!

Namens het gehele team van ICTS Group wensen wij U fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020 toe!
TRAILER VERHUUR

Lees meer...
WERKPLAATSEN

Lees meer...
FIELDSERVICES

Lees meer...
Email
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2019 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
nl@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list