Copy
Nieuwsbrief ICTS Group - September 2019
View this email in your browser

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Samenwerking tussen ICTS Group en Scandinavian Express
  • EHD Trans de weg op met mega trailers van ICTS Group
  • Carrier Genset op Kässbohrer Lichtgewicht Chassis
  • Greenyard kiest opnieuw voor ICTS Group
  • ICTS Group in samenwerking met Rijkswaterstaat
  • Snel een prijsopgave via het online aanvraagformulier van ICTS
ICTS Group op Facebook en LinkedIn

Samenwerking tussen ICTS Group en Scandinavian Express

ICTS Group en Scandinavian Express werken op continue basis samen in Polen, van waaruit Scandinavian Express met ICTS platform trailers naar Scandinavië rijdt.  
 
Scandinavian Express is gespecialiseerd in vrachtvervoer en transport van deelladingen, volle ladingen, geprefabriceerde structuren en projectladingen tussen Europa en Scandinavië, met name op route Polen - Zweden, Noorwegen. De omgang met de Scandinavische markt vereist ervaring en expertise, vooral bij het coördineren van complete logistieke projecten gedurende winterse omstandigheden.

De experts van Scandinavian Express delen hun uitgebreide "knowhow" met betrekking tot expeditie en transport naar Scandinavië.

Bezoek en.scandinavianexpress.com voor meer informatie. 

EHD Trans de weg op met mega trailers van ICTS Group

ICTS Group heeft 6 lange-termijn mega trailers verhuurd aan EHD Trans Air Cargo Transport. De mega FNA trailers, geproduceerd door Talson en in EHD huisstijl, zijn geleverd in september 2019. 

EHD Trans Air Cargo Transport  levert ‘first-class’ luchtvracht wegtransport en temperatuur-gecontroleerd vervoer door geheel Europa. EHD Trans legt haar focus op een 24/7 operatie op 365 dagen per jaar, met haar hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije.

Bezoek www.ehdtrans.com voor meer informatie.

Carrier Genset op Kässbohrer Lichtgewicht Chassis

ICTS heeft een Carrier Genset in een door ICTS ontworpen subframe gemonteerd. Dankzij dit eigen ontwerp is hiermee 8cm extra rijhoogte (van 16cm naar 24cm) bereikt.

De originele montage pads van de genset worden ook nog gebruikt (om de genset gemakkelijk te verwijderen ten behoeve van onderhoud en reparatie). ICTS klanten reageren enthousiast op deze gemakkelijke, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing. 

Greenyard kiest opnieuw voor ICTS Group

Greenyard heeft haar ICTS vloot in Polen versterkt met 7 bi-temps, koeltrailers met een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurszones. In totaal huurt Greenyard nu 17 koeltrailers bij ICTS op lange termijn. Deze trailers zijn voorzien van de laatste operationele- en communicatie technologieën.

Greenyard is een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, en bloemen & planten. Het bedrijf mag Europa’s toonaangevende retailers tot zijn klanten rekenen. Greenyard levert efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service.

Het bedrijf werd in 1987 opgericht door Hein Deprez en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van groenten en fruit ter wereld. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds een familiebedrijf en genoteerd op de beurs van Euronext Brussel.

Meer informatie over Greenyard: www.greenyard.group/
 

ICTS Group in samenwerking met Rijkswaterstaat

ICTS Group neemt deel aan een grote bandenmeetsysteem proef, geïnitieerd door de afdeling Verkenning & Planuitwerking Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid.

Samen met 122 deelnemende bedrijven met gezamenlijk 24.900 kentekens, loopt de derde fase van de proef van september 2019 t/m augustus 2020.
Interessante uitkomsten van de test zullen door ICTS Group worden gedeeld zodat andere bedrijven hier mede van kunnen profiteren.
 
Wordt vervolgd!
Snel een prijsopgave via het online aanvraagformulier van ICTS

Om een snelle prijsopgave te ontvangen voor verhuurtrailers, werkplaats activiteiten of fieldservices, uitgevoerd door ICTS Group, vul simpelweg het online formulier in op de website en ontvang de informatie die u nodig heeft voor uw business:

Ga naar het online aanvraagformulier
TRAILER VERHUUR

Lees meer...
WERKPLAATSEN

Lees meer...
FIELDSERVICES

Lees meer...
Email
Website
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2019 ICTS Group, All rights reserved.

Our email address is:
nl@icts-group.eu

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list