Copy
Nieuwsbrief sv Juliana '31 - juni 2020
View this email in your browser

We hebben er al weer een maand training opzitten. Eerst kon de jeugd beginnen en niet veel later onze senioren. Bijna iedereen is weer begonnen met (aangepaste) trainingen. De protocollen worden met hulp van de coco's goed gevolgd al is de 1,5 m afstand regel soms best moeilijk vol te houden op het veld. Een wijziging in het protocol is dat iedereen nu wel een eigen bidon mag meenemen!

De 1,5 m regel op het veld geldt na 1 juni alleen nog voor de 18+ spelers. Clubhuis en terras blijven nog dicht. Als alles goed gaat mogen die op 1 juli weer open.

Heb je suggesties voor de nieuwsbrief of wil je hieraan meewerken? Wil je de nieuwsbrief ontvangen of wil je je e-mailadres wijzigen?
 
Neem contact op
Vanaf 1 juni worden de regels weer iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag van de overheid weer georganiseerd voetballen zonder dat ze onderling 1,5 meter afstand hoeven te houden. Deze grens is bepaald door het RIVM. Jongeren die normaal meespelen bij O19 maar net 19 jaar zijn geworden mogen helaas niet meedoen met deze categorie vanwege de leeftijdsgrens van het RIVM. Zij kunnen wel meedoen met de senioren, die wél moeten trainen met 1,5 meter afstand van elkaar.
Degene die daarop toeziet wordt bij Juliana de coco genoemd, kort voor corona coördinator. Elke avond zitten er enkele vrijwilligers die toezien op het protocol, het sportpark openen en sluiten. COCO's BEDANKT!
Onze jongste jeugd verkoopt elk jaar weer trouw de loten van de Grote Club Actie, dit is hun verenigingswerk waarmee ze onze club enorm helpen! Daarmee kunnen ze ook nog eens mooie prijzen verdienen, individueel maar ook als team. Op 30 mei jl. hebben  de JO12-3, JO10-3 en JO8-2  hun prijs gekregen: een clinic van Remko Bicentini, bondscoach van Curaçao en coach van ons 1e elftal op zondag samen met 5 spelers van dat team. De spelers hebben enorm genoten van deze leuke clinic, Remko, Bob, Jeroen, Sam, Twan en Vincent, bedankt!
En wil jij dit volgend jaar ook meemaken: de Grote Club Actie komt er weer aan in het najaar!
Het is juni. Als het goed is hebben alle leden van Juliana die volgend seizoen niet meer bij ons willen voetballen zich afgemeld! Jammer dat jullie ons verlaten, veel succes gewenst bij jullie nieuwe club of sport. Alle spelende leden kunnen nu worden ingedeeld. Op 15 juni (tevens de deadline voor overschrijvingen bij de KNVB) wordt de teamindeling bekend gemaakt. Zie ook onze site voor de procedure.Het zoeken van leiders en trainers voor de teams is al in volle gang, dus wil je een team begeleiden volgend seizoen meld je dan bij de commissie voetbalzaken.

Heb je zin in een appeltaartje en wil je sv Juliana '31 steunen, bestel dan een taart bij Plus Visser.

Hoe werkt het:

 1. Ga naar  taartactie.nl/plusvisser  
 2. Kies sv Juliana '31 als vereniging in de gemeente Heumen die je wilt ondersteunen
 3. Koop één of meerdere tegoedbonnen voor een taart van PLUS Visser
 4. Per taart maakt PLUS Visser €3,- over naar sv Juliana '31

Van 14 juli t/m 31 december 2020 kun je, wanneer al je vrienden en familie weer bij je op visite mogen komen, met de tegoedbon je taart ophalen bij PLUS Visser. 

Vergeet niet dit te delen via social media en whatsapp.

Net als de KNVB competitie kwamen in maart ook onze eigen mini Champions League en mini WK competitie stil te liggen. Deze competities worden wel uitgespeeld! De gespeelde wedstrijden vervallen en alle wedstrijden zullen in de vorm van een eendaags toernooi worden gespeeld. Op 20 juni wordt de mini WK gespeeld, op 27 juni de mini CL. Elk team zal worden bijgestaan door 3 begeleiders, de spelers van het 1e zullen er bij de mini CL ook weer bij zijn. De bekers staan al klaar, dus veel succes! Het protocol nu is zodanig dat ouders daar nog niet bij mogen zijn, desalniettemin maken we er met hulp van onze vrijwilligers voor de kinderen een hele leuke dag van!
Tijdens trainingstijden is er gelukkig weer volop activiteit op ons sportpark. Ook overdag is dat nu vaker het geval. Omdat de scholen weer open zijn is de naschoolse opvang van de KION er weer 3x per week. Onze Oldstars trainen op de dinsdagochtend. Op woensdagmiddag komen kinderen judo training volgen en op vrijdagmiddag is er voetbaltechniek training en turntraining. Dit omdat deze trainingen nog niet binnen in een zaal mogen. Waar mogelijk biedt sv Juliana '31 in overleg met de gemeente andere verenigingen graag de mogelijkheid om op ons sportpark te sporten. Dit alles, inclusief onze eigen trainingen, kan doorgaan tot aan de zomervakantie op 11 juli.

We zijn met alle versoepelingen maar we willen iedereen op het hart drukken: gebruik je gezonde verstand en hou je aan de richtlijnen. Als vereniging volgen wij de richtlijnen en adviezen van de overheid, de KNVB, NOCNSF en het RIVM

 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar 

Uiteraard hopen wij, met jullie, dat deze situatie snel verbetert. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van sv Juliana '31

Wist je dat...?
 • we nog een trainer zoeken voor JO17-2?
 • je bij Juliana alleen oude kleding in afgesloten zakken kan inleveren!
 • je weer zelf je foto kan aanpassen in de voetbal.nl app, lukt dat niet stuur deze dan naar de ledenadministratie.
 • we onze sponsoren kunnen ondersteunen met de actie WEES LOYAAL, KOOP LOKAAL!
Twitterpagina van Juliana'31
Facebookpagina van Juliana'31
Instagrampagina van Juliana'31
Website van Juliana'31
Contact:
info@svjuliana31.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2019 - sv Juliana '31 - All rights reserved.