Copy

7 december Theater de Berenkuil, Utrecht

Rocky speelt "Tarantino"

Rocky Amaretto is een collectief dat volledig geïmproviseerde voorstellingen speelt. Oftewel: ze zuigen de hele voorstelling ter plekke uit hun duim. Deze keer doen ze dat in de stijl van filmmaker Quentin Tarantino, de regisseur van films als Pulp Fiction, Kill Bill, Inglorious Basterds en Django Unchained. Met geweld, absurdisme en cool & collected spel. Ga je kijken naar twee kruimeldieven die net op de verkeerde plek staan te pissen? Worden hamsters weer populair, omdat kleine John er een zwak voor heeft? Moordt een broer uit wraak om zijn net doodgeschoten zus de lokale Praxis uit? Of blijkt er onverwacht liefde op te bloeien in de familie-wietkwekerij?

We hebben oprecht geen idee. Kom cultuursnuiven, links hobby’en, je ballen uit je broek lachen en tranen van ontroering huilen bij Rocky Amaretto.

I.s.m. Jochem Meijer en Dave Morris (USA). Kaarten: € 10. Reserveren via reserveren@rockyamaretto.nl

Theater de Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht. Inloop: 20:00. Aanvang: 20:30.

Nieuw jaar, nieuw gezicht!

Rozemarijn van der Kaaij

Rozemarijn torent hoog boven iedereen uit. Letterlijk, want naast actrice zangeres, danseres en improvisatieacteur, is ze ook nog eens steltloopster. Onlangs is ons oog gevallen op het Haagse multitalent Rozemarijn. Rozemarijn toert fulltime door Nederland en in feite door de hele wereld om haar talenten aan de wereld te tonen. Met een stem als een klok, een perfect gevoel voor drama, en een portie lef waar je u tegen zegt, is Rozemarijn de gedroomde nieuwe toevoeging aan Rocky Amaretto.

Voorstellingen 2019-2020

za 7 mrt 2020, 20:30u Theater De Berenkuil, Utrecht.

Rocky vecht het uit: exen
Bij de themavoorstellingen "Rocky vecht het uit" worden persoonlijke thema's uitgediept en van alle kanten bekeken. Persoonlijk, grappig, verdiepend, rakend. Over relaties, wat er goed en mis aan kan gaan, over liefde, geluk, pijn, hoop en spijt. Kaarten: € 10. reserveren@rockyamaretto.nl 

 

31 Maart-4 april 2020, 30CC Wagehuys, Leuven (B).

Rocky fights it out
Rocky Amaretto neemt tussen 31 maart en 4 april 2020 deel aan het internationale festival Improovelicious te Leuven. Tezamen met topspelers uit de hele wereld spelen Marith, Sven, Tom en Roemer elke avond in de Mixed Cast show en bovendien laten zij het internationale publiek kennismaken met een eigen Rocky Amaretto voorstelling. Meer informatie en (tzt) kaarten op www.improovelicious.be.
Shows in English.

 

zo 19 apr 2020, 14:00u Polanentheater, Amsterdam.

Mixed Show
Drie improvisatievoorstellingen voor de prijs van één! Rocky Amaretto speelt als gast weer de "derde helft" in een voorstelling bij TVA Impro in Amsterdam. Kaarten: € 7,50. reserveren@rockyamaretto.nl 

 

za 13 jun 2020, 20:30u Theater De Berenkuil, Utrecht.

Première nieuwe voorstelling!
Kaarten: € 10. Meer informatie volgt, maar zet hem vast in je agenda!

 

LIKE US? HELP US!   --  HELP US? LIKE US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief, heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2019 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp