Copy

Rocky Amaretto vernieuwt

Een nieuw seizoen
Een nieuw Rocky Amaretto

Rocky is wat stil geweest maar heeft absoluut niet stil gezeten! Afgelopen seizoen hebben we maar liefst drie geweldige nieuwe spelers verwelkomd en zijn we in de zomer op een intensieve Rocky-retraite gegaan ons te bezinnen op nieuwe vormen en uiteraard de zin van het theatrale bestaan.

Nieuwe spelers

Prettyboy Jurriaan Kamp studeerde af met een scriptie "impro hoezo?" waarin hij de mogelijkheden en de waarde van geïmproviseerd theater onderzocht. Met een grote schare volgers (lees: idolate theaterdocentstudenten) zou hij wel eens aan de wieg kunnen staan van de definitieve doorbraak van improvisatietheater in de reguliere theaters!
Cabaretière Maya van As is de volkse grand dame van het improvisatietheater. In Maya vinden we het beste wat de millenial-generatie heeft voortgebracht: stevig idealisme met een Rotterdamse tongval, humor en betrokkenheid. Vanuit het niets creëert ze steeds nieuwe krachtige en ongebruikelijke personages en zet die met een grote liefde en overtuiging neer.
Stefan Hendrikx overdrijft graag. Zo heeft hij niet één, maar maar liefst twéé bachelors als uitvoerend kunstenaar. Hij is zowel acteur als cabaretier en doet beide net zo makkelijk met vaste tekst als geïmproviseerd. Die theaterpassie en -ervaring  vind je terug in zijn spel waarin zowel tragiek en komedie, groots en subtiel als grof en liefdevol hand in hand gaan.

Nieuwe inspiratie

Deze zomer hebben we ons een week lang terug getrokken op het Brabantse platteland om nieuwe ideeën op te doen, te kijken wat onze vernieuwde improvisatietheatergroep wil vertellen, en om nog beter op elkaar ingespeeld te raken. Het was een inspirerende midweek met prachtige scènes, stevige discussies en diepe uurtjes.

Nieuwe shows

Uiteraard spelen we ook weer in de theaters! Onze volgende show is gepland voor za 24 nov, 20:30u in de Straatschouwburg, Utrecht. Terwijl we in de repetities doorwerken aan een nieuw format nemen we voor 24 november een goude oude terug op het programma: Mooie Dingen. Reserveren? Reply gewoon op deze mail! Toegang is slechts € 8.

Uiteraard spelen we vaker. Houd je mailbox en/of www.rockyamaretto.nl en/of Facebook in de gaten!

Nieuwe actie!

Kom zaterdag 24 november naar de Straatschouwburg, neem een vriend(in) mee die Rocky nog niet kent en diegene mag gratis naar binnen als hij/zij ons ter plekke op Facebook liket of zich geheel vrijblijvend opgeeft voor deze nieuwsbrief. En het was al geen geld!

Nieuwe horizons

Rocky treedt niet alleen in Utrecht en Amsterdam op, maar ook op diverse theaterfestivals in Nederland, zoals de Showman's Fair, De Parade, Delft Fringe en Fluim. Daarnaast laten we op internationale improvisatietheaterfestivals in het Engels van ons horen. Zo speelden we op Impro Amsterdam, in Würzbürg (Duitsland), Tallinn (Estland) en in 2019 zijn we uitgenodigd voor een festival in Straatsburg (Frankrijk). De theatrale en gewaagde stijl slaat ook internationaal goed aan, maar een beetje controversieel zijn we meestal wel. En daar zijn we uiteraard onbescheiden trots op.
LIKE US? HELP US!   --  HELP US? LIKE US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, geef op Facebook aan dat je naar de voorstellingen gaat (24 nov), neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief (met regelmatig kortingsacties), heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2018 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp