Copy

Rocky Amaretto Speelt

de laatste van het seizoen

Het seizoen loopt op zijn einde! Komende zaterdag 6 mei 20.30 spelen we de grande finale, de culminatie, de fulminatie van het Rocky-seizoen, "Rocky vecht het uit: vaders" in Theater De Berenkuil in Utrecht. Alle spelers op het toneel. Alle registers open. Alle schaamte voorbij. Tot het gaatje.

Over vaders, worden, zijn, hebben. Trots, schaamte. Wat zou jij doen als hij nog even voorbehoedsmiddelen komt brengen als je aan het daten bent?

En dan nog...

Omdat een hoofdmaaltijd niets is zonder toetje, spelen we de volgende dag zondag 7 mei gewoon nóg een (Nederlandstalige) "vaders" in dat bijzondere Mezrab, Amsterdam.

En - ergens tussen 12 uur 's middags en 12 uur 's nachts - op zaterdag 24 juni op de impromarathon in Amsterdam spelen we nog. een korte voorstelling van 45 minuten in het Engels. Hou het Facebookevenement in de gaten!

zaterdag 6 mei 20.30
zet in agenda (.ics)
Theater De Berenkuil, Utrecht
Toegang € 10


zondag 7 mei 20.00
zet in agenda  (.ics)
Mezrab, Amsterdam
Toegang € 7


zaterdag 24 juni (English)
at impromarathon, Amsterdam

VOLGEND SEIZOEN

Rocky Amaretto heeft dit seizoen aardig van zich laten horen met hun intieme vader-voorstellingen. Voorstellingen waarna publiek en spelers steevast lang, soms uren, bleven napraten over vaders, vaderen en gevaderd worden. Volgend seizoen, vanaf september, gaan we ons richten op o.a. meer verhalende theatervormen en hopen we jullie weer regelmatig in het theater te zien, bijvoorbeeld ons nieuwe prettige huistheatertje De Schuur. Hou je mailbox in de gaten!
LIKE US? HELP US!
Like Rocky Amaretto op Facebook, geef op Facebook aan dat je naar de voorstellingen gaat (6 mei en 7 mei), neem vrienden mee, nodig vrienden uit zich aan te melden voor deze nieuwsbrief (met regelmatig kortingsacties), heb het over ons! Onze dank is groter dan een Trump Tower!
Rocky op FB
Rocky heeft ook een mooie website!
2017 Rocky Amaretto


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? No hard feelings! Schrijf je uit / unsubscribe!

Email Marketing Powered by Mailchimp